Şimdi Ara

Turkcell baz istasyonu kurmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölgemde 3G az çektiği ve devamlı kopukluklar yaşandığı için arıza kaydı bırakmıştım. Bugün Turkcell gelip biraz baktı ve baz istasyonu kurulması gerekiyor, bildiğiniz yer varsa bizlere iletebilirsiniz dediler. Ama daha önce burada baz istasyonu istenmediği için kavgalar yaşanmış. Üstelik kiracıyım, benim bişey deme hakkımda yok.. Yarın muhtarla ve belediye ile görüşeceğim, ama halk istemezse ne olur?

• Halk istemezse eger hocam durumu izah edip ikna etmeniz lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Halk istemezse eger hocam durumu izah edip ikna etmeniz lazim

Mahallemde en az 80 kişi var hepsiyle görüşmem çok zor. Ve bazılarına bişey anlatmak yerine hayvana anlatsam anlayıp kabul eder.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam o durum gercekten sikinti ama neden turkcell degilde siz o konuda beni sasirtti sizin elinizden ne gelebilirki

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hocam o durum gercekten sikinti ama neden turkcell degilde siz o konuda beni sasirtti sizin elinizden ne gelebilirki

Turkcell bana bölgenizde kurulabilecek yeriniz varsa iletebilirsiniz. Biz gerekeni yapacağız ama daha önce burada baz istasyonu konusunda tartışma çıktı dedi..
  • Ben de yeterince iyi çekmediğini yazmıştım. Gösterebileceğiniz bir yer var mı diye sormuşlardı. Halkın tepkisi varmış baz istasyonlarına. Lokasyon: Kadıköy İstanbul

• Kurdursalar biz çoktan kuracaktık demeye getirmiş , benim anladığım bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metafest

Ben de yeterince iyi çekmediğini yazmıştım. Gösterebileceğiniz bir yer var mı diye sormuşlardı. Halkın tepkisi varmış baz istasyonlarına. Lokasyon: Kadıköy İstanbul

Sonuç ne oldu?
  • Şu baz istasyonu kanser yapıyor yaaa deyip sonra telefon niye çekmiyor yaa diyenlere bitiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Şu baz istasyonu kanser yapıyor yaaa deyip sonra telefon niye çekmiyor yaa diyenlere bitiyorum.

Hani gerçekten yapsa tamam diyeceğim ama yapmıyor da... Nöroloji doktorumdan tutun, internette araştırma raporlarına kadar okudum. Aksine telefon devamlı sinyal ararsa zarar veriyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

quote:

Ben de yeterince iyi çekmediğini yazmıştım. Gösterebileceğiniz bir yer var mı diye sormuşlardı. Halkın tepkisi varmış baz istasyonlarına. Lokasyon: Kadıköy İstanbul

Sonuç ne oldu?

Değişen bir şey olmadı. O şekilde kullandım. İki diş falan çekiyordu ama internet ya da konuşma açısından bir handikap yoktu.

• quote:

quote:

quote:

Sonuç ne oldu?

Değişen bir şey olmadı. O şekilde kullandım. İki diş falan çekiyordu ama internet ya da konuşma açısından bir handikap yoktu.

Bende 3G'de görüntülü görüşme hiç mümkün değil, internette 1 Mbps'ye ancak çıkıyor ama devamlı kopuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Şu baz istasyonu kanser yapıyor yaaa deyip sonra telefon niye çekmiyor yaa diyenlere bitiyorum.

Hani gerçekten yapsa tamam diyeceğim ama yapmıyor da... Nöroloji doktorumdan tutun, internette araştırma raporlarına kadar okudum. Aksine telefon devamlı sinyal ararsa zarar veriyormuş.

1930'larda ABD'de doktorlar hastalarına sigara öneriyorlarmış.
    "Biraz öksürmek iyidir" diyorlarmış.
    (Ciddiyim)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.