Şimdi Ara

Turkcell BAYRAM KAMPANYASI 2018 BİP (Hayal Kırıklığı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sene çok fazla GB kazandığımız bayram kampanyası bu sene maalesef yok. Sadece bayramda Bip üzerinden sesli ve görüntülü görüşmeler ücretsiz olacak. Ayrıca 21-24 Ağustos arasında fazladan 1 salla kazan hakkımız olacakmış.

Turkcell 2018 kurban bayramı kampanyası maalesef boş geçecek. :( Salla kazan iyi bir şey verir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 20 Ağustos 2018; 22:12:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İyi sallarız bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell çok bozdu bu aralar sabit bir tarifesi yok 30 tl ye aldığın paket 1 ay sonra 40 tl oluyor 2 ay sonra 35 , kafalarına göre paket ücretlerini değiştiriyorlar.
  • mevcut salla kazanımı salladım hakkım boşa gitmesin bari
  • Cannicus kullanıcısına yanıt
    Ülkede sabit fiyat şu an için hayal maalesef.

• Turk telekom hic kampanya yapmadigi için hayal kırıklığı yaşamıyoruz Turkcell ile alıştıniz tabi aylık 30GB hediyelere
    Bu arada teşekkürler hocam babama söyledim yarın salla kazana baksın. Ben de kısmet olursa bayramdan sonra Turkcelle geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 20 Ağustos 2018; 22:27:49 >
  • birşey soracağım konuyla alakasız ama, tcelde lifecell 4 gb avantaj paketine geçtim. tarifenin "t"si kalmamış sayfasında bile. ben şimdi yenilenme tarihinde kaç lira ödeyeceğim vs. nasıl görebilirim? sonuçta faturasız. paket bilgisini de dediğim gibi bulamıyorum. bu nasıl bir operatör çözemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizinki gene iyi vodafone'da hiçbir şey yok.

• Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Her ay aynı fiyata yenilenir. Her ay bittikten sonra 60 gün içinde yenilemeye çalışın. :)

şu olabilir mi hocamhttps://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/lifecell/lifecell-plus-4-gb-paketi
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    hocam "lifecell avantaj 4 gb"tı benim aldığım paketin adı. aynı özellikler yer alsa da plus ibaresi yok. şuan kalan kullanımlarımdan da kontrol ettim. ifade tam olarak "lifecell avantaj 4 gb"

30 lira olarak geçiş yaptım. eğer bir sonraki pakete 45 vereceksem yazıklar olsun bu operatöre.

mesela bu attığınız pakete giriş yapmak için : LIFECELL PLUS 4GB yazıp 2200’a sms gerekiyormuş.

bende ise şöyle idi; LIFECELL AVANTAJ yaz 2200'a gönder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears0fDevil -- 20 Ağustos 2018; 22:43:55 >
    Yazdığımı okumadınız mı? 12 ay boyunca aynı fiyattan faydalanacaksınız.

müşteri hizmetleriyle konuşun hocam numara taşımayla geçtiyseniz 12 ay sabit olması lazım diye düşünüyorum
  • yazdığınızı okudum hocam sağolun :) ben diğer arkadaşa cevap olarak yazdım diğer mesajı. siz eminsiniz değil mi ? siz de mi aynı tarifedesiniz? zira pek güven olmuyor bu operatörlere..

Aynı tarifedeyim ben de ve 12 gündür paketimi yenilemedim, 60 gün süresi var iptal olması için. 12 ay boyunca ben iptal etmediğim sürece yenilemek zorundalar. :) Ama tabii güven olmaz yine de TR'deki şirketlere. Paket yapmaya karar verince göreceğim ben de ama 30 lira olacaktır.

• En son salla kazandan haftalık 3gb almıştım. Bakalım bu sefer ne çıkacak
  • hakkım boşa gitmesin diye salladım, günlük 100 dakika çıktı, faturanın yenilenmesine 5 gün var ama hala 5 gb internetim var, turkcell iyidir iyi.
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Bende az önce salladım yeni geleceğini duyarak 😀bana da 100 dak verdi günlük 📓

• Şimdi dün salladım kazandım bugün yine gelmiş

24 üne kadar 1 salla kazan hakkınız daha olacak ya 24 ünde sallarsak cuma günü. Bu hafta ki cuma salla kazan hediyemizi tekrar sallayabilecekmiyiz ?

23 ünde sallayıp. 24 ünden tekrar yenilenmesini mi bekleyelim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.