Şimdi Ara

Turkcell adından Turk ü kaldırsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rize merkezde aldığım LTE hızları ektedir. Vodafone için başka bir arkadaşın da dediği gibi hakarettir. Turkcell adından Turk'ü kaldırmalıdır.

(Test Apple marka ve Samsung marka farklı cihazlar ile yapıldı sonuç aynı)

Turkcell adından Turk ü kaldırsın.

• 10 farklı lokasyon belirle, 3 operatörde test yapıp sonra burada böyle konu açmalısın. Diğer operatörlerde 10 farklı lokasyonda 5'i iyi gerisi süründürür ama Turkcell'de bu 8 olur. Benim kocaeli de gözlemlediğim budur.

Tabi diğerlerinin sesli görüşme olayını hiç kıyas bile yapmaya gerek yok. Soba borusu vs HD olur.

Turkcell kullanınca garanti 100mbps full çekim diye birşey yok. Demek ki senin bölgende yatırım iyi yapılmamış. Daha iyi olan operatör varsa onu seçmelisin.

Benim bölgemde de en iyi (hız olarak sadece) TT sonra Turkcell ve uzak ara farkla Vodafone diye sıralama vardı, Turkcell çalışma yaptı ve hem internet hızı hemde görüşme kalitesi olarak diğerlerine fark attı.

Son olarakta 3G'yi dene birde. Yanımda 3G istasyon olduğu icin evde 3G kullanıyorum daha stabil.
  • 10 farklı lokasyon belirle, 3 operatörde test yapıp sonra burada böyle konu açmalısın. Diğer operatörlerde 10 farklı lokasyonda 5'i iyi gerisi süründürür ama Turkcell'de bu 8 olur. Benim kocaeli de gözlemlediğim budur.

Tabi diğerlerinin sesli görüşme olayını hiç kıyas bile yapmaya gerek yok. Soba borusu vs HD olur.

Turkcell kullanınca garanti 100mbps full çekim diye birşey yok. Demek ki senin bölgende yatırım iyi yapılmamış. Daha iyi olan operatör varsa onu seçmelisin.

Benim bölgemde de en iyi (hız olarak sadece) TT sonra Turkcell ve uzak ara farkla Vodafone diye sıralama vardı, Turkcell çalışma yaptı ve hem internet hızı hemde görüşme kalitesi olarak diğerlerine fark attı.

Son olarakta 3G'yi dene birde. Yanımda 3G istasyon olduğu icin evde 3G kullanıyorum daha stabil.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Tam Rize'nin merkezinde durum bu ama uzaklaştıkça özellikle dağda çok daha iyi tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Bigboy

Tam Rize'nin merkezinde durum bu ama uzaklaştıkça özellikle dağda çok daha iyi tabiki
    Forumda takip ettiğim kadarıyla karadeniz bölgesinde açık ara Turkcell hakim operatör konumunda.

Bir 3G dene dicem de, 5G gelmek üzereyken benim gibi yanında istasyon yoksa 3G kullanmak saçma olur.

Diğer operatörlerin durumu nedir? Bu şekilde rezillik çekme.

Ayrıca hiç geri bildirim yaptın mı?
  • 76 mbps download 48 upload 1 dk önce test yaptım müşteri hizmetlerine ulaş internet ayarlarını değiştirsinler
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Twitter'da yaptım oradaki hız 4mbps di 4G ortalamasının üstünde dendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Bigboy

Twitter'da yaptım oradaki hız 4mbps di 4G ortalamasının üstünde dendi
    O tamamen saçmalık. Aynısını bana da dediler. Koskoca Turkcell 5Mbps veriyorsa 100 liraya 10GB satmayın diye bas bas bağırdım, birkaç ay önce çalışma yapıldı şimdi 60Mbps hız alıyorum evde.

Üzerlerine gitmelisin, aksi durumda pek sallamazlar. Tecrübeyle sabit.
  • Mr.Bigboy M kullanıcısına yanıt
    Turk telekoma gec
  • bir sorun olabılır lokasyon bılgılerinizi iletin tcelle bi yerrden ıncelesınler.
  • Her zaman ki normal bir durum böyle şeyler Turkcell de olur yaşanıyor iletin ilgilensinler işlerine gelirse
  • Bodrumda yapmadım demi hacı 😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Bodrumda yapmadım demi hacı 😂
    Aşk Bodrum’da yaşanıyor
  • Yılan türkcelli arayın gün içerisinde 5-10 kere şikayet oluşturun.
  • Adındaki Türk ile aldığınız hızın ne alakası var?
    Ben de bir gün Rize'ye gidip test yaptığımda 80 felan görmüştüm.
    Ayrıca cihaz konusunda da benim xz premiumun 180 aldığı yerde iphone 8 plus 30 felan görmüştü. Ne yapsın gidip turkcell turk kısmını kaldırsın mı desin?
  • bencede kaldırmali güncel tutulması gereken konulardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 3 Şubat 2019; 13:29:48 >
  • Bu hız konusuna ne den bu kadar takılıyorsunuz görende sınırsız internet var sürekli dosya indiriyonuz sanacak
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sınırsız interneti kimse kimseye vermez senin internet trafğinin %98 i yurt dışı.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    O zaman da 200 leri 300 lerin bi anlamı kalmıyor mobilde
  • Mobilde 30 mbps cok iyi bir hiz..fazlasina gerek yok sınırsız internet olmadigi icin..1440 bile rahat aciyor..
  • Aynen bu hiz sinirina takilanlari anlamak zor Turkcel 5gb kotaya 500.mbps hiz verse neye yarar daha cok internetle 10mbye bile raziyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.