Şimdi Ara

Turkcell abone merkezi veya extralar numarayı isimle bulabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar abone merkezleri veya turkcell extralar isimle numaraları görebilir mi?benim üzerime olan hatların numarasına ulaşmış birisi ismimle rehbere kapalı oldugu halde.

eğer ulaşabiliyorsa bu adilik değil mi?ben rehbere kapatmışım kimsenin ulaşmasını istemiyorum sen gidip numaramı veriyorsun.annemin babamın kullandıgı hatlarda üstüme.numaramı bulan kişinin mesajları var bir arkadaşım buldu diyor.bu durumda savcılıkta bir işlem yaptırabilirmiyim turkcell hakkında özel hayatıma zarar vermek hakkında.cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 28 Eylül 2008; 1:41:40 >

• normal şartlarda buluyorlar ama rehberde görünmesin diyorsan sanırım bulamazlar... ama bu abone merkezinin bağlantılarının ne kadar gelişmiş olması ile de bağlantılı sanırım... isterlerse bir şekilde bulabiliyor olabilirler...
  • abone merkezleri ve turkcell extralar adın ve soyadının sadece ilk 2-3 er harfini görüyorlar diye biliyorum.
  • arkadaşlar bu bilgiye acil ihtiyacım var.hiç mi bilginiz yok.yada isim ve soyisimle numara bulunabilir mi rehbere kayıtlı olmayan?
  • abone merkezleri veya extra lardan bulunurmu bilmiyorum.. ama eski 118. simdiki 11811 de bilgisayar basındaki ablalar. sizin neredeyse butun bilgilerinizi goruyorlar..

eger numaranız kapalı ise. sadece ekranda bir uyarı cıkıyor . bu uyarıyı kapatıp sizin numaranızı istedikleri kisiye verebilirler. alabilirler..

bu sistem bu sekilde isleyebiliyorsa. eminim ki rehbere erisimi 1. derecede bulunan bir kisi sizin numaranızı. fatura adresinizi. kimlik numaranızı. ve daha pek cok bilginize ulasabilir.. hemde hiç sıkılmadan. teferruatla ugrasmadan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu numara hangi operatore ait?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.