Şimdi Ara

TURKCELL 6 GB + 500 DK = 25 TL (Numara Taşımaya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
10
Favori
6.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/gnc-firsat-3-gb-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category#sss

Haydi Gel Kampanyasıyla Her ay +1 gb
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/haydi-gel-kampanyasi-?place=similar_campaigns#sss

30 Tl yüklemeye her ay +1 gb
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/gnc-hediye-1-gb-kampanyasi?gnc#sss

Tavsiye Göstermeye her ay +1 gb
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/turkcellliler-tavsiye-ediyor-1gb-kampanyasi?source=CMS&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Salla kazanda haftalık internet kazanımları da oluyor.

Kim 1 gb ister yarıışmasından da 1 gb haftalık alabilirsin.

Turkcellin kendi uygulamaları dergilik,bip indirmeye kullanmaya da extra gblar. İşini bilene Turkcell gayet uygun bi operatör. Başka kombo varsa söyleyin ekleyelim arkadaşlar. Bu arada benzer paylaşım yapılan konular açılmış fakat o konular operatör tartışmalarına kurban gitmiş paket paylaşan yok çöp olmuş.Ve de 25 liraya 6 gb paylaşan yok 5 gblık öneri veren var. Lütfen sadece paket paylaşımı yapın tartışmaya girmeyin hangisi iyi hangisi kötü kendi bölgene göre kıyasını yap kendinde kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matematiqci -- 24 Şubat 2018; 23:18:35 >

• +1 GB için millete kırk takla attıracaklar. Adam gibi ver işte 6 GB i vereceksen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya ben de Vodafone'dan Turkcell'e geçiyorum bakalım. Bu tarifeye geçebilmek için aileden 25 yaş altı birinin TC kimlik numarasını versek oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Haftaya ben de Vodafone'dan Turkcell'e geçiyorum bakalım. Bu tarifeye geçebilmek için aileden 25 yaş altı birinin TC kimlik numarasını versek oluyor mu?

Vodafone gibi soy isim tutmasına bile gerek yok bu. Herhangi bi tc olur 25 yaş altı
  • Başlık aldatıcı olmuş. 6 GB internet için her ay en az 30 TL yüklemek lazım
    25 TL'ye 5 GB alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematiqci

quote:

Haftaya ben de Vodafone'dan Turkcell'e geçiyorum bakalım. Bu tarifeye geçebilmek için aileden 25 yaş altı birinin TC kimlik numarasını versek oluyor mu?

Vodafone gibi soy isim tutmasına bile gerek yok bu. Herhangi bi tc olur 25 yaş altı

Peki 3 yaşındaki çocuğunkini kabul ederler mi?

• Kadima kullanıcısına yanıt
    Konunun linkini alabilir miyim

• tavsiye kampanyasından her ay 2gb gelir.
  • Hocam bu faturasiz için mi öyleyse hemen tasiyayim bide vergi alacak mı benden ?

• Herhangi tahattüt yok, her ay kontür yükleyip bu tarifeyi manuel yapmanız gerek. İki ay sonra tarifenin kalkcağı veya zamlancağı garantisi yok. Turkcele numara taşıyın ama güvenmeyin

• quote:

bugün yaptım arkadaşimin tc sini kuzeninkini yapacaktim daa kucuk o olsun diye fakat 2000 doğum tarihden kucugu olmuyor.
    bilgilendirme : sinema kamp. icin yapmistim o bitmiş bilmeyenler için yazim dedim ben bunun icin yapmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özel Üyelik -- 25 Şubat 2018; 7:35:49 >
  • Evet faturasız, şu anki hesabınız faturasızsa vergi de alınmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Konunun linkini alabilir miyim

Bu paketten bahsediyorum hocam :D

Haydi gel ve tavsiye ilaveleriyle 5 gb internet oluyor :)

• Lifecell avantaj daha iyi zaten 30 tl yukliyeceksiniz 1 gb fazladan almış olursunuz + tv+ face Twitter paketten yemiyor yolda falan açıp TV izleyebilirsiniz 25 yaş sınırı da yok ama 30 tlye 1 gb için 25 yaş altında olmak gerekiyor birde geldiğinizde sizin davet kodunuzuda biri kullanırsa 1gb daha alırsınız

8gb+1500dakikia(1000tanesi bipte geçerli)+100 sms + face Twitter geçerli 2gb + tv+ dergilik (guzel dergiler var ) 30 tl

Ttde pazarliksiz bu fiyatı alamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 25 Şubat 2018; 9:33:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün geçiş için gitmeyi düşünüyorum . Yanımda belge götürmem gerekiyor mu ve bana hangi tarife ye geçirelim vs gibi şeyler sorarlar mi öyle olursa ne demeliyim

• Sol elinle sağ kulak memesini tutana 1gb, dirseğine dil değdirene 2 gb

• cankara35 kullanıcısına yanıt
    Vodafone ile karıştırdız galiba

quote:

12 ay boyunca aylık 25 TL karşılığında faydalanabileceklerdir.

Öyle amatörlük sadece vodafone de var tt lda da 12 ay boyunca kullanabiliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    O ibareler çok kolay değişebiliyor, geçen de 2gb veriyordu lifecell de sonra o ibareyi kaldırmışlar insanlar mağdur oldu. Ben hiç bir operatöre güvenmiyorum. O yüzden sağlama almak lazım.

• quote:

ben internetten birinin tc nosu bulup yazdim kabul etti

• Benim üzerime kayıtlı ancak oğlumun kullandığı kartlı vodafonu turkcell e geçirmeyi düşünüyorum, bulunduğu yerde vodafone iyi çekmiyor. Bunun için telefona yeni simkartı takmak gerekiyor mu, veya benim kimlik fotokopisini alsa okuduğu ilde geçiş işlemlerini yaptırabilir mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.