Şimdi Ara

TURKCELL 500DK+HY1000SMS+2GB=25₺ gnctrkcll (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.394
Cevap
77
Favori
258.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hattını taşıyanlar faydalanabiliyor. Ben oğlumun tc si ile faydalandım. Diğer şartlar aşağıda;

Kampanyadan son 90 gün içinde numara taşıma ya da yeni bir hat alarak Hazır Kart’a gelip pakete başvuran bireysel aboneler, gelmelerini takip eden 360 gün boyunca yararlanabileceklerdir.
    Paket iptal edilmedikçe 360 gün boyunca 30 günde bir otomatik yenilenecektir.
    Son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımış aboneler kampanyadan yararlanamamaktadır.
    Paket kapsamındaki dakikaların ticari amaçlı kötüye kullanımından şüphelenilmesi durumunda Turkcell ilgili numaraları kampanyadan çıkarmak, kampanya kısıtlama hakkını saklı tutar.
    Kampanyadan Bizbize Canımın 3ü Tarifesi'ndeki aboneler faydalanamaz.

Yıldız Ek Genç Paket’ten, son 90 gün içinde numara taşıma ya da yeni bir hat alarak Turkcell genç ve genç plus tarifelerine geldiysen veya 25 yaşından küçük olup diğer ön ödemeli tarifelere geldiysen ve son 10 gün içerisinde Yıldız 500, Aylık Nar Paketleri, Her yöne 500 dakika ya da Ben Yaptım 400 paketlerini almışsan yararlanabilirsin.
    Kampanya kapsamında Yıldız Ek Genç Paket’e tüm vergiler dâhil (%18 KDV ve %25 ÖİV) 6 TL’ye sahip olabilirsin; tek yapman gereken YILDIZ EK GENC yazıp 2222’ye göndermek.
    Paketindeki internet ve her yöne SMS hakkını yurt içinde kullanabilirsin
    Paketinin süresi ya da 30 günlük süre içerisinde kampanya kapsamındaki SMS veya Data hakların biterse, SMS harcamaların standart tarifesi üzerinden, Data harcamaların 100KB'ı 2 kuruş olarak ücretlendirilir
    İptal edilmedikçe, paketin 30 günde bir otomatik olarak yenilenecektir. 12 ay süresince ay sonunda ana paketin olduğu sürece tekrar tanımlanır.
    Kampanyadan Turkcell'den son 30 gün içinde numarasını taşımış aboneler yararlanamamaktadır.
    Kazanılan faydalar üçüncü şahıslara transfer edilemez. 30 gün içinde kullanılmayan kampanya kapsamında sunulan faydalar bir sonraki döneme devretmez. Paket 30 gün içinde bir kez alınabilir. Paketin tekrarlama süresi, son paket alındığı tarihten itibaren 30 gün olacak şekilde yenilenecektir. Kampanyanın ticari amaçlı olarak kullanılmaması gerekmektedir. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak, ilgili paketin satışı durdurulabilecek ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
    Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Data paketi sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir.

• ancora kullanıcısına yanıt
    eski üyeler gebersin zaten
  • Bende yarın bu pakete geçmeyi düşünüyorum.Numara geçiş süresi ne kadar sürer ortalama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

yani aveadan turkcelle geçiş yaparsak faydalanamıyoruz doğrumudur
  • Ben yaş olarak uymuyorum Avea'dan geçtim
    Heryone 500 dk 1000 SMS ve 2 gb internet olarak paketi aldım.

Ilaveten ilk hat açılması sebebiyle 100 mb internet Apple kullandığımdan 100 mb. Internet hediye verdi
    yıldız genc yazıp 2222 yolladım okadar 12 ay bole olacakmış mesaj geldi

Mobil işlemlerden girdiğimde idim başka birine ait görünüyor hattı kullanan team sanırım bi tası tutan kişi üzerinde. Yapmış tasıma işlemini
    Sorunsuz 2 kişi böyle geçtik sıkıntı yok
    Isteyene laf da oturana team in telini verebilirim
    Motosiklet Kurye ile gelip geçiş belgesi imzalarım nano sim kartı veriyorlar okadar sübeye dahi gitmeden hallediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ancora

1. sayfadaki bilgiler kafayı karıştırıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

+1
  • ultra-son kullanıcısına yanıt
    yaz paketinin yanında netsiz olmaz paketi için 25 yaş altındakiler alabiliyor sadece ama
  • Yaklaşık 25 gün önce turkcelle geçmiştim ve gncturkcell oldum simdi ilgili mesajlar atarsam ayni şekilde yararlanabilir miyim.? 500 dk her yöntemi.? Ve taahhüt varmı acaba kesinleşti mi.?
  • Turkcelle gittim az önce bu tarife kalktı dedi. 35 TLye geçirebileceğini söyledi bende geçir dedim. Nunarasını yazıp verdi,geçiş tamamlanınca aramamı istedi ne yapıcaksa anlamadım.

• Sabah vardı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi 2 sorum olacak.
    1. ocak 1989 doğumlu olan bu tarifeden yararlanabilir mi?
    2. her whatpsapp a giriş çıkışta 100kb mı düşecek?
  • 31 Temmuz'a kadar geçerli değilmiydi B'nde yarın geçiş için başvuracağım

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

şimdi 2 sorum olacak.
    1. ocak 1989 doğumlu olan bu tarifeden yararlanabilir mi?
    2. her whatpsapp a giriş çıkışta 100kb mı düşecek?

2. Hayir, interneti kapatirsaniz toptan hesaplaniyor bende hep mobil veri acik eve girince wifi a baglanuyor ve internet kullanimi hesaplaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 22 Temmuz 2014; 22:53:49 >
  • Abi ilk sayfa çok karışık. Her yöne 500dk içeren paket 25 lira mı şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Abi ilk sayfa çok karışık. Her yöne 500dk içeren paket 25 lira mı şimdi?

Evet. Paket ilk çıktığında 250-250 diye ayrılıyordu. Sonradan her yöne yaptılar.
  • Kalan paket bildirimlerini nasıl kapatıp açıyorduk?

• Bu kamoanya devam ediyor mu bitti mi babam gecmek istiyor da

• Hocam simdi bugün vodafondan geçis islemi baslatsam bu pakete yetisir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

Hocam simdi bugün vodafondan geçis islemi baslatsam bu pakete yetisir miyim?

P. Tesi başvurdum cuma 00.07 de taşınacak Msj ı geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: brak13

quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

Hocam simdi bugün vodafondan geçis islemi baslatsam bu pakete yetisir miyim?

P. Tesi başvurdum cuma 00.07 de taşınacak Msj ı geldi

Hattı bugün taşıyıp hemen geçeiliyor muyuz yoksa başka operatörden turkcell'e taşıdıktan sonra belli bir süre geçmesi gerekiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.