Şimdi Ara

'Turkcell 3G Vınn' Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde 8mbit ve sınırsız olan bir internet paketi kullanıyorum ayrıca sabit telefona bağlı.Ayda 54 lira internete(yanılmıyorsam) ayda 20-25 lirada sabit telefona ödüyorum.Karar verdim dilekçe verip sabit telefonuda,internetide kapattırıcam.Şimdi sizlere sorularım şunlar: Turkcell mi Avea Vınn mı? / İnterneti sık kullanan birisi değilim yani arada facebook girerim,1-2 tane video izlerim,haberleri falan okur çıkarım.belki 1-2 tanede film indiririm tek link olanlardan falan.Turkcell'in 4 Gb kotası olan ve ayda 29 lira olan bir tarifesi var demin söylediğim kullanma koşulları ile 4 gb aylık bana yeter mi? Şimdiden Teşekkürler

• Kendin test etmeden almanı tavsiye etmem. Çevrenden birilerini bul ama mutlaka test et.
    3G internet işi TTNet'ten bile daha fazla şans gerektiriyor. Yan komşun 5 Mbps alabiliyorken sen 2 Mbps, belki 3G'yi zor görebilirsin.
    Ama kapsama alanından ötürü en az sorun yaşayacağın operatör Turkcell olur sanırım.

Geçen hafta Mersin'de balkonda yaptığım hız testi sonucu bu. İstersen şimdi tekrar yapıp koyabilirim.

'Turkcell 3G Vınn' Hk.
     'Turkcell 3G Vınn' Hk.

Bunlarda forumdan başka bir arkadaşın Avea ile test sonuçları.

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

3G Denemeleri
    Ufakta olsa bir fikir verebilmesi açısından yararlı olur umarım.

3/5 Sinyal seviyesi
     'Turkcell 3G Vınn' Hk.
     'Turkcell 3G Vınn' Hk.

'Turkcell 3G Vınn' Hk.
     'Turkcell 3G Vınn' Hk.

4/5 Sinyal seviyesi
     'Turkcell 3G Vınn' Hk.
     'Turkcell 3G Vınn' Hk.

'Turkcell 3G Vınn' Hk.
     'Turkcell 3G Vınn' Hk.

5/5 Sinyal seviyesi
     'Turkcell 3G Vınn' Hk.
     'Turkcell 3G Vınn' Hk.

'Turkcell 3G Vınn' Hk.
     'Turkcell 3G Vınn' Hk.

• avea'nın taraftar 3g tarifesi var. 8GB ayda 29TL,
    ,modem bedava,açlış vergileri 12 taksitle. ben buna geçtim
    hızım 5 mbps ye kadar çıkabiliyor.
  • 3g de bence hız çok önemli değil yaa yavaş olsun daha iyi

yavaş olunca kota daha az doluyor
  • Kardeş yavaş olunca kota daha az dolar diyosunda 3g yoksa direkt edge'den bağlanıyo yani max. hız 20-25 kb./s.Almadan önce bulunduğun yerde bir test yapmadan almamalısın bence. Başıma geldi biliyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

3g de bence hız çok önemli değil yaa yavaş olsun daha iyi

yavaş olunca kota daha az doluyor

Kendine hakim olamadıktan sonra 56k modem olsa yine kotayı aşarsın.
  • arkadaşımın dediği doğru aslında download hızı ne kadar çok olursa kota o kadar çabuk doluyor. gerçi youtube dan falan video izlerken önemli oluyor bu hız. neyse ben türkcell vınn kullanıcısıyım. ama evimde en fazla 3 mbit gördüm. ama arkadaşın avea taraftar 3g sini kullanıyorum. 5-6 mbit hızından aşağı düşmedi hiç. bilindiği gibi türkcell a sınıfı lisansa sahip. yurt çapında da en hızlı download hızına sahip diye lanse ediliyor. muhakkak doğrudur tabi ama. ben türkcell yönünden şansızım. gerisini siz düşünün ve ona göre alın derim. evinizde yada en çok nerede çok kullanıyorsanız o yerde, arkadaşınızdan yada tanıdığınızdan hızını test edebiliyorsanız edin. aksi takdirde bu 3g işi şans işi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaliyavuz -- 13 Ağustos 2012; 22:23:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.