Şimdi Ara

Turkcell , 3G paketimi otomatik yenilemeyince 40 liram boşa gitti .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPad 2 3Gli modelini kullanmaktayim . 1 ay önce hatta 4GB İnternet paketi tanimlayip iPad'ime kartı taktım . Yeni evimde şimdilik ADSL olmadıgı için 4GBlik paketim 15 günde bitti .

Bugün parça 40 TL yüklettim , ot iPad üzerinden SMS atmak mümkün olmadıgı için 4GBlik paket istegi yollayamadim . Otomatik olarak hatta 40 TL yüklendikten sonra 4GBlik paketi yenilemesi gerekmez miydi?

Yaklaşık 400 MBlik kullanımdan sonra birden bağlantım gitti . Tahminimce mevcut TL üzerinden data ücretini aldı ,fakat 0,05 TL x 400mb = 20TL ediyor . Yani normalde 800 mb olması gerekirdi .

Maalesef şuan Micro sim kart dönüştürücüm olmadıgı için herhangi bir telefona takıp bakiyeyi kontrol edemiyorum .

Ne yapmalıyım sizce ?

• derdini turkcelle paylaş bakalım pakete dahil ederler belki
  • Turkcell çevrimiçi işlemlerden bakiyeni kontrol edebilirsin. Müşteri hizmetlerine durumu bildirip paket bitiminden sonraki kullanımları yeni paket alıp ona dahil olacak şekilde ayarlamalarını isteyebilirsin, yapıyorlardı sanırım geçmişe yönelik bazı durumlarda bunu.
  • Bu arada sms atma şansınız yoksa mh'yi arayarakda bu paketleri satın alabiliyorsunuz. Ya da turkcell hatlı bir telefonunuz varsa ondan bir mesaj sayesinde, başka hattınıza internet paketi alabiliyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Bu arada sms atma şansınız yoksa mh'yi arayarakda bu paketleri satın alabiliyorsunuz. Ya da turkcell hatlı bir telefonunuz varsa ondan bir mesaj sayesinde, başka hattınıza internet paketi alabiliyorsunuz...

Hocam rica etsem " Turkcell hatlı bir telefondan paketi satın alma olayını anlatır mısınız ? Nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Bu arada sms atma şansınız yoksa mh'yi arayarakda bu paketleri satın alabiliyorsunuz. Ya da turkcell hatlı bir telefonunuz varsa ondan bir mesaj sayesinde, başka hattınıza internet paketi alabiliyorsunuz...

Hocam rica etsem " Turkcell hatlı bir telefondan paketi satın alma olayını anlatır mısınız ? Nasıl yapabilirim ?

ipad üzerinden sms atamadığını düşünürsek,

turkcell.com.tr online işlem merkezinden data hattına internet paketi satın alabilirsin.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Faturali-iPad-Internet-Paketleri.aspx

yada 532 den talep edebilirsin.

• quote:

quote:

Merhaba,

Bahsettiğim şey turkcell'in sitesinde yazıyordu ama aradım bulamadım. Turkcell müşteri hizmetlerine mail attım, bana ulaştıklarında, sonucu burdan tekrar paylaşacağım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Müşteri hizmetlerinden gelen maili olduğu gibi aktarıyorum:

"Sayın Kullanıcı,

Talebiniz ile ilgili hangi paketi almak istiyorsanız paket ismini ve yükleme yapmak istediğiniz hattın numarasını(başına 0 koymadan) yazıp 2222'ye SMS göndererek katılım sağlayabileceğinizi iletmek isterim.

Örn: HAFTALIK 1GB 53xxxxxxxx yazarak 2222'ye gönderilir.

SMS ile paket alındığında, 3G internet hattına paket yüklenir ve ücreti SMS gönderilen hatta yansıtılır.

Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
    TUĞBA ELMAS"

• quote:

quote:

quote:

Müşteri hizmetlerinden gelen maili olduğu gibi aktarıyorum:

"Sayın Kullanıcı,

Talebiniz ile ilgili hangi paketi almak istiyorsanız paket ismini ve yükleme yapmak istediğiniz hattın numarasını(başına 0 koymadan) yazıp 2222'ye SMS göndererek katılım sağlayabileceğinizi iletmek isterim.

Örn: HAFTALIK 1GB 53xxxxxxxx yazarak 2222'ye gönderilir.

SMS ile paket alındığında, 3G internet hattına paket yüklenir ve ücreti SMS gönderilen hatta yansıtılır.

Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
    TUĞBA ELMAS"

Teşekkür ederim hocam yarın TL yukleyip deneyeceğim .Çok yardımcı oldunuz .

• Önemli değil, her zaman...
  • quote:

Önemli değil, her zaman...

Sayın müşterimiz , paket satın almak istediğiniz hat 3G internet hattı değildir . Lütfen kontrol ederek tekrar deneyiniz .

Hay Allah !

Hocam ne yapıyım ben şimdi ?

Tim'e Teknosaya , Medimarkta sim-micro sim dönüştürücü sorduğumda ellerinde olmadıgını söylediler . Hani Micro sim dönüştürücü ile hattı telefonuma takarak paketi aktiflestirdikten sonra Tekrar iPad'e takarım diye düşündüm ama onu da halledemedik ..

Bir yol gösterin .

• quote:

Önemli değil, her zaman...
    "........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 12 Ekim 2011; 9:03:10 >
  • quote:

"........

Hocam herhangi bir Turkcell numarasından 532 yi ara müşteri hizmetlerine İPAD hattına 4gb internet paketi almak istediğini söyle
    sms falan kasacak seni. İlla ipadteki hattından telefonla aramana gerek yok
  • Evet, arkadaşın söylediği gibi 532'yi arayıp durumunuzu anlatın, muhtemelen yardımcı olacaklardır.

Şayet micro sim'i normal sim'e dönüştürmek için adaptör arıyorsanız BURDAN edinebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

"........

Hocam herhangi bir Turkcell numarasından 532 yi ara müşteri hizmetlerine İPAD hattına 4gb internet paketi almak istediğini söyle
    sms falan kasacak seni. İlla ipadteki hattından telefonla aramana gerek yok

Hocam birsey daha danışayım .
    Birazdan TL yüklemeye inicem . Acaba iPad hattına mı yoksa kendi hattımami yüklesem ?

Çünkü iPadteki hatta otomatik SMS paketi , tarife yenileme yaparlarsa sinirim iyice bozulur .

Ne yapmalıyım net olarak ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.