Bildirim
turkcell 17:00-20:00 arası sürpriz indirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Edit ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc.nc -- 8 Mart 2019; 17:29:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Link? _____________________________ -
Turkcell mağazalarındaquote:
Orijinalden alıntı: ydn06
Link?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil, prensipleri ve inançlarıdır." -
Tamam da duyuruyu internet sitesinde görmüş. Duyuru sayfasının linkinden bahsettim. Ayrıntıları görürsek daha iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: HıdırOvic
Turkcell mağazalarında
Alıntıları Göster_____________________________ -
Kosarak turkcelle mi gidiyim
20'ye kadarmış az önce ben yanlış yazmışım
_____________________________ -
ürün adı veya fıyatı konusunda bır haber edınen varmı _____________________________ -
XR'da 500 lira indirim dediler. _____________________________ -
ben öylesi ne gexiyordum konuyu girmedim turkcell de botuna tiklayin haziyordu iceri girdim ama her halde orada bulunan indirimler diye tiklamadim samsung watch sordum 2200 dedi sonrada ciktim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
samsung watch 2200 tl baya ucuzmus simdi turkcell e kosuyorum hocam
Ben baktım bayağı sayfaya da ayrıntı yoktu. Maksat milleti bayiye çekip başka birşey itelemekquote:
Orijinalden alıntı: ydn06
Tamam da duyuruyu internet sitesinde görmüş. Duyuru sayfasının linkinden bahsettim. Ayrıntıları görürsek daha iyi olur.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil, prensipleri ve inançlarıdır."
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
iOS
Android