Şimdi Ara

Türkçeleştirme İşleyişi - Türksportal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sevgili turksportal yetkililerinden öncelikli olarak tek dileğim oyuncu profillerinin yerleri değiştirilmeden Türkçe hale getirilmesi için bir yama yapmaları zira yıllardır alıştığımız için alışmak mümkün değil mesela markaj ve top kapma yerleri farklı ingilizcesine göre, çok zor mu bilmiyorum ama acilen yapılsa çok dua alırsınız
  • Ben Oyunu İndirdim Ama Henüz Kurmadım. Zaten Tr Değil mi Oyun?
  • ceviriler icin tesekkurler ama ben ingilizce oynamaya cok alistim turkceye gecmem oyle takintilarim oluyo mesela deamon tools programinin turkcesini yemin ederim kullanamamistim. heleki mevkiler konusunda MC yerine OS fln gorursem kirarim oyunu o yuzden ing. devam. yanlis anlasilmasin bu benim arizam kimsenin sucu degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

ceviriler icin tesekkurler ama ben ingilizce oynamaya cok alistim turkceye gecmem oyle takintilarim oluyo mesela deamon tools programinin turkcesini yemin ederim kullanamamistim. heleki mevkiler konusunda MC yerine OS fln gorursem kirarim oyunu o yuzden ing. devam. yanlis anlasilmasin bu benim arizam kimsenin sucu degil

Umarım Tr Versiyonda Tr Yamalardaki Gibi OrtaSaha Orta Gibi Güzel İfadeler Kullanmışlardır
  • sırf türkçe diye orjinal aldım. Çeviri aşırı kalitesiz. Bazı yerlerde saçma şeyler yazıyor. Mecburen ingilizce oynuyorum...
  • Sayın türksportal yetkililleri lütfen maç motorunda ki garip türkçe cümleleri misal "geldiklerine pişman oldular zaten" veya "ağlamak istiyorum sayın seyirciler" gibi veya takım konuşmalarında ki çevirileri gözden geçirin bire bir çevrilmemiş takım konuşmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakgoz79 -- 9 Kasım 2012; 22:24:07 >
  • 3 senedir orjinal alıyordum, sırf adamlar oyuna Türkiyedeki ilgiyi görsün ve Türkçe çıkarsınlar diye. Bu sene Türkçeleştirildi diyerekten oyunu hemen aldım, hiç düşünemden gidip trink aldım. Benim gibi emin olun daha binlerce insan bu mantıkla bu sene oyuna ilgi göstermiştir. Ancak sonuç hüsran. Bazı çeviriler o kadar kötü olmuş ki, olmasaymış daha iyi diyor insan. Emeğe saygı başka birşeydir, ortaya konan ürünü eleştirmek başka birşey. Ben oyunu almak için bir para vermişsem, bu paranın karşılığında aldığım hizmeti sorgulama hakkım vardır. Burada bulunan ve çeviride yeralan arkadaşlar kimlerse onlara emeklerinden dolayı teşekkürler ancak SI Games'in çeviri konusunda takındığı bu tutumdan dolayı yuhalar olsun. Onlar bu sene Türkiye marketinde parayı cukkaladılar belki ancak gözümde çok küçüldüler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.