Şimdi Ara

turkcele boykot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm mbeyler evet benim turkcelle hiç bağlantım olmadığını size göstermek için bu topici açtım ve turkcell hattımı kapatıp aria geçtim ve sizin gibi bende bu turkcelin indirimine inanmıyorum o kadar turkcel,i sevmiyorsanız hattınızı kapatıp telsim aria aycele geçebilirsiniz yada kullanıyorsanız gprs ye girmeyin o kadar basit güçünüz yetiyorsa bu topici arkadaşlar benim hakkımda yazdıkları için yazdım hadi o zaman turkcel hatlarınız benim gibi kapatın SAYGILAR

• walla ben almayayım, nedenine gelince telefon rehberimdeki hemen hemen bütün numaralar turkcell. o yüzden turkcell den turkcell e gayet hesaplı oluyo.üstelik bide daha dün Turkcell hattımla superonline gprs e abone oldum. malesef boykota katılmak için gerekli şartları yerine getiremicem...
  • -1 izgicem
    +1 on7_li
  • Gerçek rakamlar: 21 tane Aria war hattimda, 102 tane Turkcell..
  • [rntg]ya turkcelllin indirimine zaten inanılmaz.Ya ben ne yapacağım.Tel defterindekilerin bir kısmı turkcell , bir kısmı telsim, arada aria ve aycelller var. OFFF OFFFF.[wand][rntg]
  • Önemli olan kaç Turkcell, Telsim , TT&Tİm olduğu değil; en sık hangileriyle görüştüğünüz..
  • telsim im turkcell ile görüşüyorum fakat telsim daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Biz Kampanyası...
    5 yıl önce açıldı
    Turkcell kampanya rezaleti
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aria üç gündür faturasız hattımı faturaya geciremedi.neymiş efendim arastırma yapıyorlarmıs.turkcell bile bir kaç saatte acıyor.aria ile aycelldeki sebeke sorunu hala devam ediyor.şebeke mesgul uyarısı adamı deli ediyor.
  • Bence Aria Süper
  • aria super ama sebeke mesgul sinyalleri cidden insanı bıktırıyo ozellikle aycell ile birlestikten sonra
  • aria ıyıde ulasılamayınca hemen kntr yemeye baslıo.delı oluyorum.hem ben turkcellden gayet memnunum.kazık cakmı pıyasaya bızım gıbı ıkı uc adam yuzunden batmaz boykot un yararı olcagını sanmam
  • en sık turkcell hatlı olanlarla görüşüyorum. fatura en fazla 50 milyon geliyo. kazık yediğimi de zannetmiyorum çünkü her gün gprs e giriyorum, oyun, resim, melodi yüklüyorum. mms,sms gönderiyorum, arada bikaç tane görüşme yapıyorum (2 dakikalık). ve gayet memnunum
  • Bende Turkcell faturalı hat kullanıyorum.Şuana kadar en fazla 60 milyon geldi.Genelde 40 veya 50 milyon arası geliyor
  • besiktasli cok iradeli kullaniyorsin demek:)))
    hakkaten yaa herkes gecsin baska operatore! turkcell de fiyat ceksin!

[evlol][evlol][evlol][evlol]
  • ben 1 sene oldu tcell den ariaya geçeli.zaten konuşmalarımın %90 ı tek bir aria numarasıyla olduğu için.çokda hesaplı oldu...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ZoGeL</i>
    <br />aria ıyıde ulasılamayınca hemen kntr yemeye baslıo.delı oluyorum.hem ben turkcellden gayet memnunum.kazık cakmı pıyasaya bızım gıbı ıkı uc adam yuzunden batmaz boykot un yararı olcagını sanmam
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

##62# yi tuşalayarak telesekreteri kapatırsanız kontör gitmez.

aria ucuzluk bakımında turkcellden çok çok iyi. çünkü turkcell pazar payına güvenerek fena kzıklıyo. iyi dediğim şebek içi konuşmalarda iyi.
    Ayrıca ariada turkcell, telsim hatta sabit hatlarda bile olmayan kontör sistemi var. nedir o.
    diğer hatlarda 2 sn bile konuşsanız kontör kaybederseniz. ama aria'da ilk konuşmanız 15 sn sürdüyse mesela kontör diğer bir aramada kalan süreyi doldurunca düşer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.