Şimdi Ara

Türkçe yamalara ihtiyacınız kalmayabilir bu program sayesinde (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
12
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk kez gördüm bu programı çok teşekkür ederim mikemmel bir paylaşım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

İlk kez gördüm bu programı çok teşekkür ederim mikemmel bir paylaşım :)
    Ben de zamanında böyle bir program var mı diye araştırmıştım ama bulamamıştım.
  • hocam eline sağlık, mükemmel paylaşım. ben de ara sahnelerde bilmediğim kelime ile karşılaşınca hep durdurup bakmak isterdim, keşke böyle bir program olsa derdim çünkü her oyunda durduramıyoruz maalesef ve bu program tam biçilmiş kaftan.
  • çok makbule geçti sağolasın
  • Oyunu 3 fps de oynamak ile durdurup bi türkçesine bakayım demek aynı şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy bir bakalım, gerçi ben 1 kelime değil direk cümleleri bilmiyorum ama bi yerden başlamak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende yazılım yaptılar artık her şeyi otomatik çeviriyor falan sandım yüzyılın en boş konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

8 ay günde 1 saatte olsa ingilizce çalışmak yerine yama bekleyen tayfa bunu mu kullanıp çeviri yapacak
    Ne kadar çalışsan da kendi dilin gibi olmaz. Her yaz yurt dışındayım ve ileri seviyede İngilizce biliyorum. Fakat kendi dilinde olması başka. Senin mantığına göre oyunların Almanca, Fransızca, İspanyolca veya Rusça da çıkmaması gerekiyor. Otursun İngilizce çalışsın hepsi. Bunlar kendi dilinde isterken sorun yok. Türk çocuğu kendi dilinde isterken "otur İngilizce çalış tembel herif" diyorsunuz.
  • Oyunun performansında düşüşe sebep olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfurkanoduncu

Oyunun performansında düşüşe sebep olur mu acaba?
    Hayır hiç böyle bir şey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Ne kadar çalışsan da kendi dilin gibi olmaz. Her yaz yurt dışındayım ve ileri seviyede İngilizce biliyorum. Fakat kendi dilinde olması başka. Senin mantığına göre oyunların Almanca, Fransızca, İspanyolca veya Rusça da çıkmaması gerekiyor. Otursun İngilizce çalışsın hepsi. Bunlar kendi dilinde isterken sorun yok. Türk çocuğu kendi dilinde isterken "otur İngilizce çalış tembel herif" diyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Devamlı orda kalsan böyle düşünmezsin bence, burada 9 ay kalınca ve kullanmayınca insan unutabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda1453

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sana bir şey ispatlamak zorunda değilim kardeş. Ha yine de çok merak ediyorsan vereyim numaramı İngilizce 2 kelam edelim. Seninde bilgine bi bakalım. Ayrıca ne kadar ileri düzeyde dil bilirsen bil o ülkede çok uzun yıllar yaşamadığın sürece ana dilin gibi tamamen hakim olamazsın. Şu anda mevcut piyasada olan oyunların çoğunda Lehçe, Portekizce ve Çince seçenekleri de var. Arapların bir çoğu iyi İngilizce bilmesine rağmen 5 sene önceye kadar telefon uygulamalarının Arapça çıkması için bi yerlerini yırtıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 23 Temmuz 2020; 7:32:14 >

• Ben masada küçük tripotla telefonu sabitleyip tranlate anlık kamera çevirisiyle rdr oynamayı denemiştim aylar önce fakat ara sahnelerde hızlı geçtği için yetişmiyordu bazı kısımlar. Bu program şahane bir nimet oldu bayram sonu kesinlikle deneyeceğim benim sıkıntım zaten durduramamaktı bu sayede durdurabileceğim. Çok ama çok teşekkürler paylaşım için.

• Valla kardeşim sizdeki de oyun zevki işte 30 lira vermemek için kendinizi parçaladınız Şimdi de 200 lira verdiğim oyunu kendime nasıl zehir ederim diye araştırıyorsunuz

ALLAH aşkına ben bu kadar pause verdikten sonra oyuna o oyundan ne anlayacağım ? heralde 10 saatte bitecek oyun 100 saatte biter :D
  • Oyunun akıcılığı kalmaz ve oynanan oyundan zevk alamazsın İngilizce ögrenmek daha mantıksal buna ayrılan zamana nazaran . ugrasırım diyene birşey diyemem
  • Özgür Karagöz Ö kullanıcısına yanıt
    Mecbur kalınca yapacak pek bir şey kalmıyor. Ayrıca ben denemiştim ve sanıldığı kadar kötü değildi gayet her şeyi anlayarak ilerlemiştim çok uzun konuşmalarda yetişmiyordu sadece, nasıl olsa yama çıkacak diye uğraşmamıştım kapatmıştım. Ama şimdi yama işi yalan oldu. Daha fazla da beklemeye gerek yok zaten 50 saat civarı sürüyormuş hikaye, bu programla da 60 70 saat sürsün en fazla sorun yok. Oyunun her saniyesi diyalog değil zaten açık dünya gez toz avlan. Hikaye bittikten sonra yamaya hiç ihtiyaç yok zaten. Online tarafta da ihtiyaç yok. Sadece hikaye için mecbur böyle oynayacağız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Valla kardeşim sizdeki de oyun zevki işte 30 lira vermemek için kendinizi parçaladınız Şimdi de 200 lira verdiğim oyunu kendime nasıl zehir ederim diye araştırıyorsunuz

ALLAH aşkına ben bu kadar pause verdikten sonra oyuna o oyundan ne anlayacağım ? heralde 10 saatte bitecek oyun 100 saatte biter :D
    Oyun ödünç geldi sağolsun arkadaşımdan.
    Ben böyle bir programı çok daha önce araştırmıştım ama bulamamıştım. Zevk alınan şeylerle öğrenmek çok faydalı oluyor. Hem sıkılmıyorsun pek.
    Tabi sıfır İngilizcesi olan biri için işkence gibi olur orası ayrı.

• cingozzz kullanıcısına yanıt
    İngilizce öğrenin yazmayın artık. Arkadaşın yorum çok doğru.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.