Şimdi Ara

Türkçe Thomas Calculus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Acaba elinde Thomas Calculus kitabının Türkçe'si olan var mı? PDF olarak paylaşabilecek?

Her yerde İngilizce var. Türkçe'si için arama yaptım fakat bir türlü ulaşamadım internette.

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: MLoveR

Merhaba,

Acaba elinde Thomas Calculus kitabının Türkçe'si olan var mı? PDF olarak paylaşabilecek?

Her yerde İngilizce var. Türkçe'si için arama yaptım fakat bir türlü ulaşamadım internette.

Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Teşekkürler.

Pdfsinin türkçesi yok.İngilizcesi var.Türkçenin de kitabı var.

Türkçesini Avcılar kampüsünün karşısındaki(istanbul) kütüphanenin arşivinde var.Eğer istanbuldaysan buraya gidip bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hantala -- 26 Aralık 2011; 13:47:14 >

Orijinalden alıntı: welt91

Bu kitabın Türkçesi nin olduğunu ilk kez duyuyorum. MAT101 ve MAT102 derslerinde kullanılır hep ingilizce olarak.

mat 1 2 3 derslerini bu kitap sayesinde verdim.nereye türkçesi olmuyor hocam. ? :) var tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hantala -- 27 Aralık 2011; 23:54:37 >
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu =&gt; "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

Bu kim matematik hakkında kısa yollarimi belirtiyor ?

Hayır üni 1. sınıfta iş görür en iyi calculus kitabı olarak geçiyomuş bende türkçe pdf aradımda bulamadım sanırım olgunların yolunu tutucaz..
    THOMAS CALCULUS 1-2 TÜRKÇE PDF
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okulların kütüphanesine bak. ordan al fotokopi çektir. kesin vardır onlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.