Şimdi Ara

TÜRKÇE-SOSYAL 35 NET YAPMAK NE KADAR ZORDUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda ki çoğu kişi ya tm yada mf ve onlar için ygsde en önemli dersler genelde türkçe ve matematik oluyor(galiba).

Bildiğim kadarıyla mf için türkçe-mat-fen, tm içinse türkçe-mat-sos en önemli dersler.

Ben dilciyim ve benim totalde ygsde alacağım puan katsayısı

%15 Türkçe
    %9 Sosyal
    %6 Matematik
    %5 Fen

Yani benim için en önemli 2 ders Türkçe ve sosyal. Bu ikisini 35lere kadar çıkartmam lazım. Şuan ki netlerim her ikisi içinde 30 civarı ancak olduğumuz denemeler okul denemeleri ve ygs ayarında olmadığını düşünüyorum. Bu iki bölümde 35lere hatta daha yukarısına (denemelerde daha yukarı gelirde hiç bir zaman ygsde 39d 1y filan yapacağımı zannetmiyorum) çıkarmak için neler yapmalıyım?

Türkçe için sadece çıkmış soruları çözüyorum canım estikçe onun dışında günlerimi sadece matematik çalışarak geçiriyorum. Tavsiyelerinize açığım

Not: Coğrafya da 12 soru varsa 5ini filan yapabiliyorum tarihte bilgim iyidir ama 2 şık arasında kalma sorunum var o olmazsa 15de 15-14 civarı yapıyorum. Felsefem hiç yok ama paragraftan filan yola çıkarak yapıyorum.

• kardesim türkce icin paso deneme çöz ordaki sorulardaki paragraflar daha iyi bence hızın da artar hem gerisi de anlama kabiliyetine bakıyor
    sosyal için ise
    coğrafyada yavuz tuna ve palme - karekök coğrafya soru bankalarından birisini çözmen yeterli ben bu sene coğrafyayı ygsde 12 de 12 yaptım gurur duyduğum tek şey
    tarih için ise palme tarih soru bankasını tavsiye ediyorum kenardaki bilgiler baya yardımcı oluyor

ve dil öğrencisiysen sana tavsiyem matematik çalışmandır dostum ben bu sene öylesine dil sınavına girip 63 net yaptım ygsde ise 35 mat 30 sosyal 2 mat 6 fen yaptım sıralamam 6200 geldi

forumda birisini gördüm o ise dilde 65 net yapıp 37 türkçe 35 sosyal 36 mat 33 fen yaparak ilk 500 e girmiş

tabiki bu kadar iyi mat fen yapman olası değil bi dil öğrencisi olarak ama sakın boşlama matematik ve feni

• Türkçede dil bilgisini hallettikten sonra denemeler falan çözdükçe dikkat sorunun ya da benzeri bi problemin yoksa 35 yapılır ama sosyalde daha zor görüyorum işini her sene sosyal kısmından en az bir dersi zorladılar bu güne kadar ama yapılmayacak iş değil tabi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.