Şimdi Ara

türkçe netlerim düştü moralim çook bozuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dil bilgisinin bütün konularını bitirdim önceden 30 net falan yapıyordum girdiğim son 3-4 denemede 25 net falan yapıyorum neden böyle oldu hiçbir fikrim yok durduk yere netlerim düştü bütün konularıda biliyorum sınava şurda 3 gün kaldı matematik zaten yapamıyorum türkçeden de bu 25 net falan gelirse iyice kafayı yerim mutlaka 30 net üstü yapmam gerekiyor ne yapacağım bilmiyorum moralim aşırı derece bozuk kafayı yedim zaten hayatımda hiç olumlu bir şey yok hayata beni bağlayacak hiçbir şey yok gibi geleceğe dair hiç umudum kalmadı yardım edin akıl verin

• Dil bilgisi az sorsunlar dua et :D

Dil bilgisi konuları bilsen bile uzun süre soru çözümü yapmazsan

Soru çözerken zorlanirsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moralim bozuldukça benim de düşüyor Türkçe netim. 37-38 net yapıyorken 27'e düştüğüm bile oldu. En iyisini yapıcam şeklinde girmeyi deneyeceğim.
  • Valla benimde durumum aynı.Her denemede net +30 yapan ben sınav yaklaştıkça son dönemlerde 27-28 yapmaya başladım.Yanlışlarım en çok dil anlatımdan çıkıyor.Ona üzülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam herkesin düştü çünkü herkes bıktı.
  • şu an ocak ayında felan başlayanlar değil de eylülde çalışmaya başlayanlar bıkmıştır
  • boşver be kardeşim önemli değil sınavda da cok kafana takma baktın olmuyor zorlama çık sınavdan bi elini yüzünü yıka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Moralim dehşet kötü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.