Şimdi Ara

Türkçe Meslek/Raid/Farm Rehberleri ve Patch Notları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wow konusunda ingilizce sorunu yaşıyan arkadaşlarımız için bir blog buldum onu önermek istiyorum.

http://turkcewow.blogspot.com/

Blogda wow ile ilgili tamamı türkçe meslek rehberleri, raid boss rehberleri patch notları, farm rehberleri ve birçok türkçe içerik mevcut.

Bir göz atmanızı tavsiye ederim, umarım işinize yarar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denzem -- 29 Aralık 2011; 17:27:15 >

• Madem yararlı bir iş yapıcaksınız başka sitelerden (ç)alıntı yapmayın kendiniz yazın.
  • emek var yine birşey demek istemiyorum ancak meslek rehberlerini wow-professions.com'dan çevirmişsin sanırım en azından kaynak belirtmen daha etik olur.
  • "Madem yararlı bir iş yapıcaksınız başka sitelerden (ç)alıntı yapmayın kendiniz yazın."

çalmadan kastın nedir bilmiyorum ama ingilizce kaynak bulmak sorun değil, önemli olan türkçe kaynak bulmakta sorun çeken arkadaşlarımızdı. bende kendimce tamamını türkçeleştirdim, bunda bir kötü taraf bulabiliyorsan bakış açını bi parça değiştirmen gerektiğini düşünüyorum.
  • Sonuçta bir emek var. Bir sürü arkadaşmıza yardımcı olacak bir site eminim. Teşekkürler.
  • eline sağlık da " arkadaşlar bir blog buldum yerine " arkadaşlar bir blog hazırladım " deseydin keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denzem

"Madem yararlı bir iş yapıcaksınız başka sitelerden (ç)alıntı yapmayın kendiniz yazın."

çalmadan kastın nedir bilmiyorum ama ingilizce kaynak bulmak sorun değil, önemli olan türkçe kaynak bulmakta sorun çeken arkadaşlarımızdı. bende kendimce tamamını türkçeleştirdim, bunda bir kötü taraf bulabiliyorsan bakış açını bi parça değiştirmen gerektiğini düşünüyorum.

Söylemek istediğim wowpazar'daki konuların aynısını copy-paste yöntemiyle eklemek.İngilizce rehberi çevirmen değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkantaber

quote:

Orijinalden alıntı: denzem

"Madem yararlı bir iş yapıcaksınız başka sitelerden (ç)alıntı yapmayın kendiniz yazın."

Söylemek istediğim wowpazar'daki konuların aynısını copy-paste yöntemiyle eklemek.İngilizce rehberi çevirmen değil.

gerekli yazı sahiplerinin bilgisi var o konuda aklın karışmasın. farkındaysan sitede google reklamları dahil hiç bir reklam yok. sadece hobi ve ingilizce sorunu çeken arkadaşlara yardımı dokunması amacıyla hazırlanmış bir blog. ayrıca blog benim değildir. gerekli türkçeleştirmeleri arkadaşımın ricası üzerine yaptım. dolayısıyla "bir blog yaptım" dememde uygun olmazdı. yinede ilginiz için teşekkür ederim.

• up :)
  • Sayfa güzel olmuş emek harcayanlara telşekkürler. Tüm sitelerdeki Class rehberleri hep eski ve geçerliliğini kaybetmiş. Öyle 3-5 sayfalık tam rehber olmasa da her class için güncel olmak şartırla birer rehber olsa iyi olacak.
  • Tüm Class/Spec çeşitleri için türkçe içerikli detaylı bir rehberide yakında ekliyeceğiz siteye :)
  • Siteye Materyal Farm Rehberide eklenmiştir :)
  • frost dk rehberi aktiftir.
  • Emek verenlerden Allah (c.c.) razı olsun.

Farm rehberlerinde farm yerleri çok yetersiz ve hem Alliance hem Horde için ayrı ayrı farm haritaları olmakla birlikte en basitinde n Copper için alliance de darkshore verilmiş. Her karakterin başlangıç hariteları farklıdır ve genelde herbalizm ve mining için ilk seviye mareryaller o haritalardadır. Yani İnterneti biraz ararsanız görürsünüz (ben bulmuştum, var) her ırk için bu yerler belli bir seviyeye kadar farklıdır. Ancak toplama mesleklerinde biraz ileri seviyelerdeki malzemeler tüm ırklar için ortak alanlarda farm yapılabiliyor.
    Sınıf rehberlerinde ise oyuncuların en çok sorduğu sorular genelde bu sınıf dungeonda ne yapar PvP de ne yapar? veya bu sınıfı en iyi destekleyen meslek nedir? Verdigi bonuslara göre bu sınıf için hangi ırkı seçeyim? Elimdeki honor vb puanlarla ne alıyım? veya düşük levellerde zorlanıyorum nerede ve nasıl level kasıyım? Bu sınıf ve meslekle en hızlı nasıl para kasarım? Gibi sorulardır.
    Sizin rehber ise yorumdan tamamen soyutlanmış şekilde sadece wowpopulardaki gem, enc gibi listelerle talentlere link vermiş. Ne sebeple hangi talente yumulanılacak, bu sınıf için en ideal silah seçimi nedir* niye bu talenti seçtik gibi açıklama bilgiler ve yukarıda sıraladığım soruların cevapları malesef yok.
    Bir de meslek rehberleri ve sınıf rehberleri için yararlandığınız kaynakların versiyonu ile oyunun şimdiki versiyonunu karşılaştırıp bilgileri güncellediniz mi?

Bu sorularım karalama için değil madem bir emek veriliyor ben de kendi ihtiyaçlarımı ve diğer oyuncuların ihtiyaçlarını da ortaya koyarak bu çalışmayı yapıcı bir eleştiri ile desteklemektir.

• WOW OYNUYORDUM LANET OLSUN ÇOK YÜKSEK CRİTİK İÇİN MACRO YAZDIM NE YE BASTIYSAM FORUM ŞİFREMİ SİLDİ ŞİMDİ MAİL ADRESİMİ VE ŞİFREMİ HATIRLAMIYORUM BASINCA DİREK AÇIYORDU HESABIMI GERİ VERİN.YÖNETİMİN DİKKATİNE!!!

VERİN GERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLUM LOKUMU

WOW OYNUYORDUM LANET OLSUN ÇOK YÜKSEK CRİTİK İÇİN MACRO YAZDIM NE YE BASTIYSAM FORUM ŞİFREMİ SİLDİ ŞİMDİ MAİL ADRESİMİ VE ŞİFREMİ HATIRLAMIYORUM BASINCA DİREK AÇIYORDU HESABIMI GERİ VERİN.YÖNETİMİN DİKKATİNE!!!

VERİN GERİ

Hem Ölüm Lokumunun nikini taklit etmiş, hem de aynı mesajı kopyalayıp sağa sola yapıştırmışsın. Orjinal Ölüm Lokumu farketmesin çok kızar.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLUM LOKUMU

WOW OYNUYORDUM LANET OLSUN ÇOK YÜKSEK CRİTİK İÇİN MACRO YAZDIM NE YE BASTIYSAM FORUM ŞİFREMİ SİLDİ ŞİMDİ MAİL ADRESİMİ VE ŞİFREMİ HATIRLAMIYORUM BASINCA DİREK AÇIYORDU HESABIMI GERİ VERİN.YÖNETİMİN DİKKATİNE!!!

VERİN GERİ

geçmiş olsun kardeş acil şifalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.