ABİ BU NE YA COK SAOL EMEĞİNE SAĞLIK....ETKİLENDİM WALLA...ELMORADLARA ÖLÜM YAŞASIN KARUS...............
abi çok iyi ya vallahi ellerine sağlık emeğe saygı sonsuz harika olmuş üst konu olmalı bence ve oyuna bir kimse başlamadan önce mutlaka okuyorak ona göre karakter seçmeli sadece arkadaşlar el morad bende öyle olayım dememli çok güsel vay be demek karruslar kardeşimiz he!! ama sanırım abyss dungeonda oynayanların bu yazıdan haberleri yoqq...
10 numra topic olmuş
çok iyi ama bu alıntı alıntı olsa bile emeğine sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: CezA__
Mükemmel bir topic.Hepsini okudum artık oyun hakkında herşeyi biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
okumadım ama emeğine sağlık
+999
:
quote:
Orjinalden alıntı: madyb
quote:
Orjinalden alıntı: micrafon_show
Bide bu oyunun hikayesini uzun bularak okumak istemeyen arkadaşlarım için ben oyunun gerçek hikayesine yazazyım...
I. BÖLÜM: POUL IN YAPTIĞI TERBİYESİZLİK
Kral poul, Karusların o zamanki kralı ve iki ırkın önde gelen 2 klan başkanı köy kahvesinde eşli okey oynuyomuş. tabi o zamanlar muhabbet gırla gidiyo, poul siz yeşillik olsun diyemi geldiniz buraya gibi iğrenç espriler yapıyo, KARUS kralıda yeşil meşil önemli olan rengi değil işlevi diye poul u her seferinde susturuyomuş. Sonra hani poul kral ya biraz rahat gevşek bi adam, bunun verdiği gevşeklikle taş çalmış. Karus klan lideri bunu görüyo, nabıyon lan sen diyo, Poul sanane lan sen oyununa bak diyo. Karus kralı tabi sinirli adam Poul a senmisin taş çalan diyo kafaya ıstakayı bi koyuyo Poul un kafa karpuz gibi ayrılıyo, jandarma falan geliyo. O günden sonra karuslar el morad ları düşman biliyolar ve habire saldırıyolar.
II. BÖLÜM: OYUNUN SONU
Karus kralı artık savaşları kazana kazana iyice gevşek bi adam olmuştu zaman içinde. Hatta el morad kalesinin önünde -Poul alırım kalenin anahtarını dicek kadar gevşek bi adam olmuştu. En son savaşın en son el morad ı ölüp np si bittiği için artık sıra poul a gelmişti. Karus kralı poul ın odasının kapısını açarak içeri girdiğinde şok olmuştu çünkü kral poul gençliğini hatırlamış herhalde odasında parti verip kasap havası eşliğinde konsül üyeleriyle halay çekiyodu. Karus kralı ulan bu kadar terbiyesizlik olmaz diye odanın kapısını kapatıp arkasına bakmadan sarayı terketti ve son sözünü kalenin önünde bağara bağara söyledi -Fincanı taştan oyarlar poul oyarlar el moradada böyle............. el moradada böyle .....................
O günden sonra poul u gören olmamış ve hikaye böyle sona ermiştir.
Ama bi rivayete göre Poul Vücuduna yeşil makyaj yaparak karus sınırları içerisinde köy kahvesi işlettiği söylenir.
paylaşıma aç , okduğunu bile düzgün yazamayan boş insan zırvası ...
abi tamam yavaş sakin geçti
walla hepsini okudum , çok etkilendim 20 dakka sürdü
gerçekten çok saol bende ingilizce sini okumuştum biraz zorlanmıştım ama türkçe olunca daha zevkli oldu saol.
süper topic
Paylaşım için teşekkürler
madyb ben sana sölicek söz bulamadım az öncede bi pm attım okursan sevinirim ama senin gibi insanların soyu ne zaman tükencek ben bunu merak ediyorum açıkçası insanlık ayıbı
bu hikayenin ingilizcesinin linki varmı?
cok guzel olmus.demekki guzellik içteymiş.gununuzu gostericez humanlar eheuehueheueh!!!!
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
quote:
Orjinalden alıntı: micrafon_show
madyb ben sana sölicek söz bulamadım az öncede bi pm attım okursan sevinirim ama senin gibi insanların soyu ne zaman tükencek ben bunu merak ediyorum açıkçası insanlık ayıbı
ben sana buldum benim gibiler paylaşımcılar ve forumlarda emek vermiş insanlar... senn gibiler ise henüz olgunlaşmamış her şeyi dalgaya vuran insanlar bu forum bir aralar senin gibi dalgacılar yüzünden çok cıvımıştı bir daha olmasınıda istemedim... ki saolsun buranın duyarsız modları çok başarılı idare ediyorlar forumu tebrik ediyorum uyarı yapmadan banlıyorlar sebep hakaret zzz sonra da eleştirilince kaldıramayıp sertleşip kendilerini savunuyorlar ....tebrik ediyorum forumda aklı başında olan 1 üyenizi daha kaybettiniz ha bide bu mu vardı sürekli yapılıyordu ....