Şimdi Ara

TÜRKÇE DİL TALEP (SUPERPOWER 3)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere SuperPower 3 uzun zamandır geliştiriliyordu. Bugün çıkış tarihi belli oldu. 7 Ekim'de oyun çıkış yapacak. Fakat çoğu oyunda olduğu gibi bu oyunda da yapımcılar 10 adet Dili desteklemesine rağmen Türk oyuncular için Türkçe dil desteği sunmadı. Uzun süredir geliştirildiğini bildiğim için DC de sürekli talepte bulundum fakat her defasında aynı cevapları alıyorum. Bana sürekli oyunun dosyalarının açık olduğu oyun çıkış yaptıktan sonra Türkçe yama yapabilirsiniz cevabını veriyorlar. Fakat biliyorsunuz ki bazı yamalar hariç çoğu yamalarda oyunun resmi Türkçe olması gibi bir performans ortaya çıkmıyor genelde sorunlı oluyor ve oyunlar sürekli güncelleme aldığı için yamalar bozuluyor. Bu yüzdendir ki bu oyunun Türkçe olarak sunulmasını çok istiyorum. Eminim ki benim gibi strateji severlerin de çoğunluğu bunu diliyordur. Eğer yoğun bir talep sunabilirsek belki bizi dikkate alırlar. DC adresinde başlıklarda SuperPower 3 chat kısmına bir cümlede olsa Türkçe dil desteği talep ettiğinizi yazabilirseniz ve görürseniz diğer arkadaşların yorumlarına Türk bayrağı bırakırsanız çok sevinirim. Twitter ve Youtube iletelere de yorum atabilirsiniz. Ve ayrıca oyun geliştiricisinin sayfasında iletişim kısmından geliştiricilere mail atabilirsiniz. Ama en çok dediğim gibi DC kısmından yazabilirseniz sevinirim.


    Oyunu steam istek listenize eklemeyi unutmayın gerekli bütün linkler aşağıda



    store.steampowered.com
    SuperPower 3 on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1563130/SuperPower_3


    discord
    Join the SuperPower Community Discord Server!
    https://discord.com/invite/superpower


    youtube
    Politics is the center of any game in SuperPower 3! Create your own politician and make decisions, affecting your citizens and the relations of your nation w...
    https://www.youtube.com/watch?v=SRv5MUZXRX4


    THQ Nordictwitter
    “Politics is the center of any game in #SuperPower3! Create your own politician and make decisions, affecting your citizens and the relations of your nation with the rest of the world. SuperPower 3 is coming to PC on October 7th! https://t.co/VVlqeeskqH”
    https://twitter.com/THQNordic/status/1570397103528222721

    http://golemlabs.com/contact-us/








  • Yıllardır beklediğim, muhtemelen bir 10-15 sene daha benzeri gelemeyecek bir oyunun Türkçe olmasını ben de çok istiyorum.Destek veriyorum ve bütün strateji severlerin desteğini bekliyorum.

  • Ritalin98 R kullanıcısına yanıt

    Berbat olmuş, hayal ettiğin gibi değil. 2. oyun halen daha bundan iyi. Steam yorumlarını ve tartışmaları okursan anlarsın. Yama bence şu sıralar gelmesin, geliştirici oyuna güncellemeler getirecek insanların taleplerini dinleyip istedikleri ve eksik şeyleri getirecekler. Yama şimdi çıkarsa güncellemeyle oyun bozulur. Yine de çevirmenler karar versin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.