Şimdi Ara

TÜRKÇE DİL PAKETİ İÇİN DESTEK(OFFICIAL FORUMDA KONU 6 SAYFA OLDU DAHA FAZLA DESTEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
3.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KONU AÇTIM İŞTE BURDA BAKIN GELİN GÖRÜN GİDİN AMA NOLURSA OLSUN DESTEK OLUN ZAFERE ULAŞMAMIZA AZ KALDI.Yorum atın gidin,ülkemizi savunun.

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=6971534#post6971534

6 SAYFA OLDU KONU BEYLER DAHA FAZLA DESTEK GEREKİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Nisan 2012; 1:39:10 >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Bu hali iyi.

Ilk kan
    Ikili ölüm
    Kahraman
    Kule patlatıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bu arada siteye girmedim inş fail olmamışımdır :D

Orijinalden alıntı: Shyvana

Wolfteam e mi dönsün istiyorsun.

Ilk kan
    Ikili ölüm
    Kahraman
    Kule patlatıldı

ARKADAŞIM SENIN DERDIN NE DEİYE KENDİ ÜLKENİ KÜÇÜMSÜYORSUN?SEN ONLARIN KENDİ DİLİNİ OKURKEN ÇOK MU KOMPLEKS GELDİĞİNİ SANIYORSUN?BU DURUM SADECE ÇOK PSİKOLOJİK BİR DURUM YANİ İNSANIN KENDİ DİLİNİ OYUNLARDA GÖRMEYİ YADIRGAMASI.YAPILINCA ÇOK İYİ OLACAK EMİNİM.AYRICA WOLFTEAMCILARIN FILAN DOLMASI SAÇMA ÇÜNKÜ LOL YÜKSEK ZEKA,SABIR,TEMKİNLİLİK VE BİLGİ GEREKTİREN BİR OYUNDUR.HERKES OYNAYAMAZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanfb1995

oyun sakın Türkçe olmasın , gelicek metin2den 10 yaşında çocuklar uff düşünmek bile istemiyorum.

batuhanfb1995
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Seslendirmeler değilde menüler, item açıklamaları ve en güzeli lore türkçe olsa iyi olur.
    Veletler zaten oynuyor en azından oynadıklarını anlarlar.

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

quote:

Orijinalden alıntı: batuhanfb1995

oyun sakın Türkçe olmasın , gelicek metin2den 10 yaşında çocuklar uff düşünmek bile istemiyorum.

batuhanfb1995

fail
  • @Ölüm Lokumu , öyle diyorsun kardeşim de eğer türkçe olursa (ki olmasını istemiyorum ) herkes dolucak oyuna türkçe diye.Bu oyundan uzak durmalarının sebebi belki türkçe olmamasıdır bir de böyle düşün.

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Wolfteam e mi dönsün istiyorsun.

Ilk kan
    Ikili ölüm
    Kahraman
    Kule patlatıldı

ARKADAŞIM SENIN DERDIN NE DEİYE KENDİ ÜLKENİ KÜÇÜMSÜYORSUN?SEN ONLARIN KENDİ DİLİNİ OKURKEN ÇOK MU KOMPLEKS GELDİĞİNİ SANIYORSUN?BU DURUM SADECE ÇOK PSİKOLOJİK BİR DURUM YANİ İNSANIN KENDİ DİLİNİ OYUNLARDA GÖRMEYİ YADIRGAMASI.YAPILINCA ÇOK İYİ OLACAK EMİNİM.AYRICA WOLFTEAMCILARIN FILAN DOLMASI SAÇMA ÇÜNKÜ LOL YÜKSEK ZEKA,SABIR,TEMKİNLİLİK VE BİLGİ GEREKTİREN BİR OYUNDUR.HERKES OYNAYAMAZ.

Benim orada anlatmak istediğim

1)Play in ne anlama geldigini bilmeyen çocukların türkçe olunca oyuna sarma ihtimali . Sabır gerektiriyor diyorsunda yeni çocuklar ölmekten bile zevk alır .

2)Dilimizi çevirisini çok düşük yapiyorlar orada yazdığım kelimeler bunu açıkliyordu . Direkt kelime olarak çevirip yazıyorlar bu da kotu oluyor .

• Düşünmesi bile korkunç

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

@Ölüm Lokumu , öyle diyorsun kardeşim de eğer türkçe olursa (ki olmasını istemiyorum ) herkes dolucak oyuna türkçe diye.Bu oyundan uzak durmalarının sebebi belki türkçe olmamasıdır bir de böyle düşün.

yukarıda da yazdım yine yazıyorum

AYRICA WOLFTEAMCILARIN FILAN DOLMASI SAÇMA ÇÜNKÜ LOL YÜKSEK ZEKA,SABIR,TEMKİNLİLİK VE BİLGİ GEREKTİREN BİR OYUNDUR.HERKES OYNAYAMAZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

ARKADAŞLAR KONU AÇTIM İŞTE BURDA BAKIN GELİN GÖRÜN GİDİN AMA NOLURSA OLSUN DESTEK OLUN ZAFERE ULAŞMAMIZA AZ KALDI.Yorum atın gidin,ülkemizi savunun.

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=6971534#post6971534

açma şöyle konular wolfteam olmasın şu oyun

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

@Ölüm Lokumu , öyle diyorsun kardeşim de eğer türkçe olursa (ki olmasını istemiyorum ) herkes dolucak oyuna türkçe diye.Bu oyundan uzak durmalarının sebebi belki türkçe olmamasıdır bir de böyle düşün.

Attack damage damage yerine atak gücü yazınca mı oynamaya başlayacaklar.Oynayan veletler oynuyor zaten.Oyunundaki itemlerin ve skillerin türkçe açıklmasını rahatlıkla bulabilirsin.Dota 2 deki gibi skill,hero ve itemların isimlerini çevirmeyip sadece item,skill açıklamarını ve champların hikayesini çevirebilirler.
    Ayrıca kimse olumlu tarafından bakmıyor.Türkçe destek gelirse daha rahat rp alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 19 Nisan 2012; 23:41:14 >
  • olursa kullanım için iyi olur ama türk oyuncu sayısıyla doğru orantılı olarak küfür ve argo artıcak daha sonra seni bulacam oğlum lan adresini ver tarzı muhabbetler felan derken ana haberlere kadar gider bu iş kendini pikaçu sanıp balkondan atlayan çocuklar gördük bu memleket de birde kendini katarina sananlar çıkarda elinde ekmek bıçağıyla birini kesen çıkma ihtimalide var bu yüzden halk sağlığı ve oyunun türkiye de sürdürebilirliği için şuan böyle olması daha iyi zaten 15 yıl sora kesin pack gelir bakınız counter source :) adamlar oyunda yeterli olgunluk seviyesine ulaşmamızı bekleyip öyle yapıyorlar :D

daha da atmam
  • @Ölüm Lokumu

Tamam orda hemfikiriz ona birşey demiyorum canım fakat türkçe olursa oyun daha çok ilgi çekecektir ve zeka , sabır vs olmasa da yenile yenile , düşe kalka 30 olacaklar ve yine olan diğer oyunculara olacak.Tabi artıları da olacak zaten tartışmaya gerek yok gelmez diye düşünüyorum dil desteği gereksiz bu konusmalar şuan.

Bu arada patchi geç mi atıyor yoksa benim internetim mi çok yavaş ? 1 saat oldu %46 :'/
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.