Şimdi Ara

TÜRKÇE DİL BİLGİSİ ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe için dil bilgisi kitabı önerir misiniz Ösym'nin soru tiplerine yakın olursa sevinirim.

• 20 tl ye örnek akademiden çıkardığım özetler + 6 farklı bölüm denemesi + 15 - 20 genel denemeden kestiğim soruları topladığım defterimi pdf haline getirip atarım :) Türkçede kelimenin kökü soruları fena oluyor 1 tane genelde . O hariç full yapamazsan paranı iade ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi kaybol şimdi
  • Git günlüğüne yaz o zaman hahaha ya velede bak , ygs den sonra pdf haline getirip paylaşacağım forumda . O zaman utanmazsan inidirip çalışırsın

Edit : örnek akademi = 15 küsür tl

Bölüm denemeleri 50 tl yi geçer rahat
    Genel denemeye de 20-30 tl desek

Kalan Zaman'da bu kadar şeye göz atmanın imkansızlığına da değinirsek boş yapan sensin konuyu sil ve YouTube Önder hoca videolarını izlemeye başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 2 Mart 2016; 15:46:43 >
  • Kitap çok bilmiyorum ama ben su an şöyle yapıyorum ise yarayacak gibi duruyor
    Özellikle benim gibi sıfırdan aliyor san ve cook detaylı kafanı karistiriyorsa
    ~>harun ardıç turkce ozetleri izle ,not al
    ~>önder hoca karma dil bilgisi su an bunu izliyorum sonra palme denemelerine geçeceğim
    Öğreten turkce dil bilgisi aldım ama ilk başladığımda çok geldi sınava az kalmışken bu videolar çok işe yaradı
    Dil bilgisine hiç yorum yapamayan ben yapmaya başladım yani inşallah devamı da gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.