Şimdi Ara

Türkçe dil bilgisi nasil halledilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onder hocanin videolarini izliyorum.Ornek akademiden cikan 2 kitabini da aldim.Cozuyorum ama yine de calistigim konulara hakim degilim
    Konulari tamamen oturtmak icin kitap video her turlu oneriye acigim.
    Cozumlu soru bankasi da almak istiyorum.onerisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önder hoca kavratıyor konuyu nasıl sıkıntı yaşıyorsun ilginç. Bol soru çözmen gerekir başka şekilde olmaz.

Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • kavradım konuyu da bol soru çözmem lazım işte.çözümlü soru bankası almam lazım.önerin var mı hocam?
    Bende çözümlü birşeyler ariyorum dostum. Dediğin gibi bende önder hocadan dinliyorum yazarak çok güzel notlar çikariyorum önemli yerleri kırmızı kalemle felan ama soru çözümü için çözümlü kaynak şart. Çözümünde şöyle bizle konuşan bir kitap olsa harika olur yani Şu şıktaki şu kelime şu yüzden belgisiz zamirdir vb gibi açıklama yapsa felan. Bulursan banada haber ver lütfen eğer bulursam bende sana haber veriyim.
  • sıra dışı analiz kullanmıştım geçen sene çözümlü soru bankası olarak. Aslında çözümlü soru bankalarına gerek bile yok bence arkadaşlar. Sadece Önder Hoca dinleyip sonra dinlediğiniz o konunun üstüne sorular çözebilirsiniz. Esen'in dil bilgisi kitabı var. Biraz zorlanırsınız ama o kitap size çok şey katar, çok değişik soru tarzları var öneririm. Sadece video izleyip notlar alın sonra soru çözün derim dostlar.

11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi kitapları aldınız paylaşırsanız sevinirim

Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • _____________________________
    .

• Aldigim iki kitap arasindan pelikanda basim hatalari olabiliyor.yine de uzun sorulariyla fena bi kitap degil.kozmik odaya pek bakmadim acikcasi.cozumler kisa tutulmustu idare eder bi kitap.

Sonradan benim hocam yayinlari - kpss turkce cozumlu soru bankasi aldim.cok begendim.konu anlatimini da tavsiye ederim.konular detaylica ele alinmis.cozumlu sb de ise cozumler epey detayli.hic konu bilmeseniz dahi cozumleri de konuyu ozetleyerek cozumu anlamanizi sagliyor.yanlis secenekleri de neden yanlis oldugunu aciklouor.tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: TIME

Aldigim iki kitap arasindan pelikanda basim hatalari olabiliyor.yine de uzun sorulariyla fena bi kitap degil.kozmik odaya pek bakmadim acikcasi.cozumler kisa tutulmustu idare eder bi kitap.

Sonradan benim hocam yayinlari - kpss turkce cozumlu soru bankasi aldim.cok begendim.konu anlatimini da tavsiye ederim.konular detaylica ele alinmis.cozumlu sb de ise cozumler epey detayli.hic konu bilmeseniz dahi cozumleri de konuyu ozetleyerek cozumu anlamanizi sagliyor.yanlis secenekleri de neden yanlis oldugunu aciklouor.tavsiye ederim.

Benim Hocam Yayınları - kpss turkce cozumlu soru bankasi link atabilirmisin. Birden fazla kitap var.

Konu anlatimlisini da tavsiye ederim.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.