Şimdi Ara

Türkçe dil bilgisi için kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limit türkçe çözüyorum ama biraz zorlanıyorum. Gerçi bitmek üzere ama konuların tam pekişmesi için orta düzey bir sb almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz var mı? Onur hocanın dil bilgisi için kitabını görmüştüm çözen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Limitin soru Türkce soru bankası çözümlü mü? Neden zor geldi? Testler kolay orta zor şeklinde mi, yoksa her testte güzel sorular olacak şekilde mi düzenlenmiş acaba paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulaması var orada çözümü var ama ben çok memnun kalmadım bazen şıkları okuyup doğruyu işaretlediği oluyor bazen her şıkkı anlatıyor. Testler karışık yani öyle kolay orta diye bir sıralama yok. Zor gelmesi biraz benim altyapımın olmamasından kaynaklı ama dışarıdan duyduklarıma görede zor bir kaynak. Ama soruları çok güzel çok ince yerlere dokunduğu oluyor. Kesinlikle çözmeni öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufukbeyy

Uygulaması var orada çözümü var ama ben çok memnun kalmadım bazen şıkları okuyup doğruyu işaretlediği oluyor bazen her şıkkı anlatıyor. Testler karışık yani öyle kolay orta diye bir sıralama yok. Zor gelmesi biraz benim altyapımın olmamasından kaynaklı ama dışarıdan duyduklarıma görede zor bir kaynak. Ama soruları çok güzel çok ince yerlere dokunduğu oluyor. Kesinlikle çözmeni öneriyorum.
    Türkçe video soru çözümlerin çoğu böyle sanırım. Sanki angarya gibi geliyor. Hani Matematikte filan o kadar göxe batmıyor da, Türkçe'de olmuyor yani.

• fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Ben arkadaşlarıma soruyorum genelde eğer dershaneye veya okula gidiyorsanız hocaya sormak en iyisi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufukbeyy

Aynen öyle. Ben arkadaşlarıma soruyorum genelde eğer dershaneye veya okula gidiyorsanız hocaya sormak en iyisi bence.
    Malesef dersane ve okul hocası gibi bir şansım yok. Aslında ortaokulda bir dersane hocam vardı Türkceci.. Türkcede video çekip Youtube'a koysa rekor kıracak kadar güzel anlatıyordu...

Ben de bazen arkadaşlarıma fotoğrafını atıyorum sorunun sonra da arıyorum yada ses kaydı istiyorum. Yine de bir yere kadar tabii.

Ideal olanı video çözümleri detaylıca olan ve içinde güzel sorular barındıran bir Türkçe ve Paragraf soru bankaları. Karekökte de bu idealliği yakalayamadığım için kitabi satın almaktan vazgeçtim.

• fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Limit çözüm olarak bir derece daha iyi. Ama soru bakımından kesinlikle çözmeni öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe Kaynak Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.