Şimdi Ara

Türkçe Ally-Horde LvL Guide!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, bir ayda LvL 70 olan arkadaşlar görüyorum ve sorduğumda genelde Guide cevabını alıyorum. Fakat ingilizce olduğu için bazen zorlanıyorum o yüzden bildiğiniz türkçe bir Guide var mı merak ettim, bilen arkadaşlar linklerini faydalanabilmemiz için burada paylaşırlarsa memnun olurum, teşekkürederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: redrua

Merhaba Arkadaşlar, bir ayda LvL 70 olan arkadaşlar görüyorum ve sorduğumda genelde Guide cevabını alıyorum. Fakat ingilizce olduğu için bazen zorlanıyorum o yüzden bildiğiniz türkçe bir Guide var mı merak ettim, bilen arkadaşlar linklerini faydalanabilmemiz için burada paylaşırlarsa memnun olurum, teşekkürederim.

www.trgamer.com Ana sayfadaki Guide zaten.Ayrıca böyle rehberlere bakarak oyun oynanmaz bayar insanı, kendin oyna öğren bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 17 Nisan 2007; 22:13:51 >

• LEvel verdi
  • joana's guide ı yakında tr çevircem
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

joana's guide ı yakında tr çevircem

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürediyorum. killerdevill seninde guide'ını bekleriz :))
  • quote:

beklıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

LEvel verdi

Verdikleri hiç birşeye benzemiyor atıyorum 45-55 arası searing git demiş yani onuda wow un orj sitesinde de var,yeni meslekler ve inst hakkında bişeyler yazmışlar geresi boş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ally warrior ırk seçimi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende simdi 6 day played denicem (günde 3saatten oyniyarak) 1 ay gibi sürer
  • 9 gün 17 saatte lvl60 blood elf paladin yaptım. afk olduğumda logout olsaydım 8 güne kadar düşerdi...

bana da bi arkadaş yollamıştı. daha iyisi yok piyasada diyebilirim. ingilizceyede çok gerek yok numaraya bak resme bak git yap gel çok güzel...

http://d.turboupload.com/d/1609132/W-o-W_powerleveling.zip.html
  • joana's guide ii guzel hoş indrdim de nasıl kullanılıyor hiç bişi anlamadım

tmmdır :D resimler braz karışık ama allta varmış guide,güzelmiş umarm işe yaricak :D şimdi verdgi rehbern oldugu yere gtmem braz kasicak ama umarm gdeblcem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passive_attack -- 19 Nisan 2007; 0:53:44 >
  • ingilizce ama şöyle bi site varhttp://www.eqdc.co.uk/36.html

ama başka daha ayrıntılı bi horde rehberi arıyorum :( tr-gamer da ally için guzel hazrlanmış baya ama horde larınki yetersiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: santanio

9 gün 17 saatte lvl60 blood elf paladin yaptım. afk olduğumda logout olsaydım 8 güne kadar düşerdi...

bana da bi arkadaş yollamıştı. daha iyisi yok piyasada diyebilirim. ingilizceyede çok gerek yok numaraya bak resme bak git yap gel çok güzel...

burda sadece horde lvling guide cikti indirdigimde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KG

quote:

9 gün 17 saatte lvl60 blood elf paladin yaptım. afk olduğumda logout olsaydım 8 güne kadar düşerdi...

burda sadece horde lvling guide cikti indirdigimde...

tr-gamer da ally rehberi var ,türkçe ve güzele benziyordu onu dene derim

• quote:

çevirdiğin kısmı bile varsa keşke bze ulaştrsaydn yaw :( ben daha yeniyim 12 oldum,ondan bakarken bile bazı yerlerini anolamadgm için diyar diyar geziyorum :D

bu arada agro tam olarak ne dmk
  • Agro bi moobun(canavarin) sana odaklanmis olmasi.Yani direk sana dalarlar
  • quote:

6 gun 12 saat played lvl 60 bloodelf paladin kastim bende joannas guide la ama suna dikkat et. o rehber hunter a gore hazirlanmis. Biraz kendine gore uyarlicaksin ve mumkunse guide i 1 level onden takip et yani sana 55 suraya git derse sen 56 de falan gitmeye calis onun gibi. Cunku adam cogunluk yoldaki queste varana kadar moblari kosarak falan kesio hunter oldugundan. Guide a gore adam ati bile 45 level de falan alio :D

cok da ing bilmeye gerek yok gercekten hangi questten baslamis ona dikkat et cunku siralamayi cok guzel yapmis bosu bosuna haritada bi oraya bi buraya gitmiosun. Resimlere falan bak gayet hizli kasarsin iyi grup bulursan da bol bol zf sm yap. Grup iyi cikmazsa fazla ugrasma adamlarla hs cek devam et questlere.

Azmin zaferi 1 gunde 56-60 :) outland in faydasi da cok oldu gerci :D

• Ben suankı bloodelfım 7gun played tıme da lvl 67 questares denen bırsey var bu aldıgınızgoevlerı kaydedıyo maın chardımdakaydetmıstı sımdı bur charda aldıgımdagorevınnerde oldugunu gosterıyor evegıdınce ss koyup gosterecegım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.