Şimdi Ara

Türk yetimleri boşverin suriyeli çocuklar için kompleks yapıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hadi Evet verenler, verin mehteri!
  • Suriyeli Türk Avrupali ne farkeder birileri savaştan kaçmıs cocuklar icin bir yer hazirlamis bir yasam alani kurmus ve bunu bile elestiriyorsunuz. İnsanlığinizi bir yerde mi biraktiniz siz hayirdir? Politikaymis siyasetmis milliyetcilikmis vs vs az bunlari gecin de sunu soyleyin, oradaki bir kac çocuk nefes almaya daha rahat devam edebilecek mi edemeyecek mi? Suriyeliler olmasa yine Turk yetimlerine ekstra bir yardim mi olacak saniyorsunuz? En azindan politika falan ayagina bir kac cocugu kurtarmak icin bir sey yapmislar bari bunu elestirmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EdvaldBoassonHagen

    Suriyeli Türk Avrupali ne farkeder birileri savaştan kaçmıs cocuklar icin bir yer hazirlamis bir yasam alani kurmus ve bunu bile elestiriyorsunuz. İnsanlığinizi bir yerde mi biraktiniz siz hayirdir? Politikaymis siyasetmis milliyetcilikmis vs vs az bunlari gecin de sunu soyleyin, oradaki bir kac çocuk nefes almaya daha rahat devam edebilecek mi edemeyecek mi? Suriyeliler olmasa yine Turk yetimlerine ekstra bir yardim mi olacak saniyorsunuz? En azindan politika falan ayagina bir kac cocugu kurtarmak icin bir sey yapmislar bari bunu elestirmeyin.

    senin kendi çocukların sokaklardayken eli düşünmek niye almanya gibi ülkeyiz kendi vatandaşımız on numara yaşıyor çocuklarımız son teknoloji eğitim alıyor sokakda yaşayan çocugumuz yok da elin çocugunu düşünecez demi ya da şöyle söyliyim sen kendi öz oğluna mı yemek verirsin yoksa onu aç bırakıp elin çocuguna mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.