Şimdi Ara

Türk Yapımı İntikam Vakti Online RPG Oyun Rehberi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir oyuncu arkadaşımızın İntikamVakti online rpgsi için yazmış olduğu tanıtım yazısı....
    Oyunun genel adresi :www.intikamvakti.com Denemeyenler varsa geç kalmayın derim......

A)Oluşum

*İnsanlar: -----
    25% Gelir Bonusu ----
    *Hilaller:
    25% Casus Bonusu -------> Öncelikle ırkımızı belirleyelim
    *Cücbeşler:
    25% Saldırı Bonusu -----
    *Nivelaler:
    25% Defans Bonusu -----

B)Gelişim

*İnsanlar : İnsanların amacı daha fazla gelir elde etmektir.
    *Hilaller : Bu ırk çok başarılı şekilde fark ettirmeden aranıza sızabilir sizi en sawunmasız anınızda halt edebilir
    *Cücbeşler:Ewet asıl ırklardan bir tanesi olup saldırı denilince akla gelen ilk seçenektir.Yeterli mantığa sahipseniz we çewremdeki olanlakları asla kaçırmam diyorsanız tam size göre bir ırk
    *Nivelaler :Irk ın temel özelliği defans tadır.Savunmanız sağlam olduktan sonra saldırı bebek oyuncağı...

C)Binalar:

Binalar 3 gruba ayrılır:

a) Teknik B)Medrese c) Sawunma

A)Teknik::

*altın madeni::sizin gelir kaynağınız Hilaller ırkına sahipseniz çok ihtiyacınız war demektir
    *odun madeni::Nivelaler ırkı daha çok ihtiyac duyarlar sawunmada we medreselerde çok gerekir
    *taş madeni ::Sawunma alanında fazla kullanılır
    *Saldırı merkezi::Saldırı merkezinde askerleriniz daha fazla saldırı hakkı kazanır.Her kademe için 15 saldırı hakkı kazanır.
    *Kışla ::Eğitimsiz askerlerin çıkartıldığı yerdir her tur atlamada werilen orana göre eğitimsiz aser çıkartabilirsiniz
    --NOT::eğitimsiz askerleri bina yapımında,,,hem de -eğitim menüsünden eğiterek ya savunmaya ya saldırıya ya da casusluk için eğitebilirsiniz
    *Atlı Barınağı ::Atlı birliklerin çıkartıldığı mekan dır.Kademeye göre daha fazla atlı birlik oluşturulur
    *Okçu Karargahı::Okçu birliklerin çıkartıldığı mekan dır.Kademeye göre daha fazla okçu birlik oluşturulur
    *Milis Barınağı ::Bu yapı ile yaya birlikleriniz oluşturulur
    *Hastane ::Özellikle Cücbeşler ırkının son kademeye getirmesi gereken yapılardan bir tanesidir.kadaeme ne kadar yüksek olursa Ani atak şansınız yükselir.

B)Medrese (eğitim)

*Medrese ::Halkınızın eğitim sewiyesidir..ileriki sewiyelerde puan sıralamalarında önemli rol oynar
    *Teknolajik çağlar::Bu özelliğin amacı anladığım kadarıyla yeni silahlara sahip olamını gerektirior ama ben halaa şahit olamadım
    *Diplomat ::bilmeyen yoktur..Diplomat binası kurularak çewrenizdfekilerle anlaşma yapabilirsiniiz
    *Kültür merkezi:: ordunuzun psikolojik tek dayanağıdır.

C)Sawunma

*Sur ::Topraklarınızın etrafına inşaa edeceğiniz surlar ile savunma gücünüzü arttırabilir,düşmanların topraklarınıza sızmasına engel olabilirsiniz...
    *Hendek ::Şehrin etrafına kazdıracağınız hendekler ile olası saldırılara karşı daha güçlü bir şekilde şehrinizi müdafaa edebilirsiniz...
    *Savunma Kuleleri::Savunma kuleleri ile topraklarınızı daha iyi koruyabilir, habersizce gelen düşmanları gafil avlayabilirsiniz... ilk kademe için 1000, diğer kademeler için 1000 in katları kadar defans gücü sağlar...

***Menü we Menü araçları :::

*Harita ::Bu alan diğer sayfalara geçiş için arayüz şeklinde hazırlanmıştır..dolayısıyla oluşturduğunuz yapıları burdan görüp ayarlamaları burdan da gerçekleştirebilirsiniz
    *Mekez ::Ordunuz sewiyeniz we kendinize ait en detaylı açıklamaların bulunduğu sayfadır
    *Binalar ::gelişmeniz için gerekli olan yapıların bulunduğu alan
    *Saldırın::En sewdiğim alan burda online offline olan tüm oyuncuları görür msj laşır yada ""intikamwakti"" dir diyerek düşmanlarınızı bozguna uğratıp zafer çığlıkları atabilirsiniz
    *Cephane::Savaşlarda kullanmış olduğunuz yada kullanmak için satın almak istediğiniz silahların bulunduğu yer(silah tamiri=alımı=satımı)==Puanınız sawaşlardan sonra düşmesinin tek nedeni tamirinizi yapmamanızdandır
    *Eğitim ::Burası ilk başta obanızı sonrada şanlı ordunuzu yönetebildiğiniz alandır..Burada kışla kurulumundan elde ettiğiniz eğitimsiz askerleri sawunma saldırı yada casus olarak eğitebilirsiniz.
    *Keşif Gezisi:: Boş iş kullanmanızı tawsiye etmem bunu yerine strateji gücünüzü sınayın.Bur da sözüm ona bilinmeyen topraklara doğru yapılan gezilermiş ..
    *Casusluk :: "Eğitim" den eğittiğiniz casusları kullandığınız zaman size rapor werdikleri alan dır.Kullanımı ise dileim ki "Saldırın" dan dişinize göre bir kurban seçtiniz casusluk sewiyenize göre yolladığınız casuslar size o ordu hakkında bilgi werir aksi halde yolladğınız casuslar düşman tarafından yok edilir.
    *Paralı askerler:: Bu alandan eğitimini tamamlamış askerler alınır.Fazlaca güçlü olan bu askerler ordunuza geçici olsada büyük faydası olabilir.

Son bir kaç ip ucu::::

*Özelliklerin artması Altın(?dk) burdaki sürenin her 10 dk bir yenilenmesi ile gerçekleşir
    *Yapılarda kullanılan asker = eğitimsiz askerlerdir "Eğitim"den görebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk Türk Yapımı PS2 Oyunu
    8 yıl önce açıldı
    ESKİ Bİ SAVAŞ OYUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.