Şimdi Ara

çözüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotel california


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mzlm42

    Türk telekoma tepkisini göstermeyen , gösteremeyen herkese de yazıklar olsun !

    Aynen kardeşim de foruma yazarak tepki gösteremezsiniz hepinizin aynı ağızdan yazılmış şekilde bir dilekçeyi sırasıyla ulaştırma bakanlığına, bimere, btk ya, başbakanlık çözüm merkezine yollamanız gerekiyor. Unutmayın aynı format aynı yazı fakat farklı aboneler. Bu şekilde kayda değer farkındalık oluşur.

    hazırd dilekçe varsa nereye yollanacaksa yollamaya hazırım. sabah 10 da ping 30 download 11 mbps idi. 720p videolarda sorun yoktu. ama gel gör ki akşam 64 ping 5 mbps hız ve 480p videolar zor açılıyor. lanet ettirecekler kendilerine.




  • Tam saat 20:00da ping arttı ve indirme yavaşladı. Ne kadar tesadüf değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atomx34

    Tam saat 20:00da ping arttı ve indirme yavaşladı. Ne kadar tesadüf değil mi ?

    Aynen saat 18:30 da 40mbps indirme 8 pinh vardı şuan 35 ping 7mbps

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle ping 9 download 11 mbps. eski haline dönmüş. 1080p takır takır açıyor. tütütü maşallah diyelim. bu arada yeni döneme gectim yani fatura kesildi. vodafone net
  • 1 hafta öncesine kadar 50 megabit alıyordum şu anda 1.5 megabit?

    bu nedir şimdi?
  • Buna katkısı olan başta issler ve butun yetkililerin Allah belasını versin.!
    çözüldü
  • Müş hizlerini aradım telesekreter bölgenizde genel bir arıza var dedi. Bende teknik desteğe bağlandım 1 Aydır böyle arıza kaydım noldu dedim şikayet iletildi falan dedi geveledi modemdeki hızıda düşürmüşsünüz 16 mbps tanımlanmış dedim 32 mbps görünüyor bizde dedi. 26 düşüreyim sonra 32 çıkartayım modem ışıkları kapandı mı dedi hyr kapanmadı sanki hiçbişey yapmamış gibiydi. Kaydınızın sonuçlanmasını bekleyelim falan dedi kapattım.

    Hız bu veriğim paralar haram olsun

    çözüldü




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ens1252

    Müş hizlerini aradım telesekreter bölgenizde genel bir arıza var dedi. Bende teknik desteğe bağlandım 1 Aydır böyle arıza kaydım noldu dedim şikayet iletildi falan dedi geveledi modemdeki hızıda düşürmüşsünüz 16 mbps tanımlanmış dedim 32 mbps görünüyor bizde dedi. 26 düşüreyim sonra 32 çıkartayım modem ışıkları kapandı mı dedi hyr kapanmadı sanki hiçbişey yapmamış gibiydi. Kaydınızın sonuçlanmasını bekleyelim falan dedi kapattım.

    Hız bu veriğim paralar haram olsun

    çözüldü

    bilerek yapıyorlar dostum istanbul içi maksimum pingin 10 olur zaten 50km mesafede ki servera 38 ping nedir? aynı şekilde benimde pingim 35




  • Şuan 19,07 itibariyle hızım yaklasık 1 saat sonra gene düşecek.


    çözüldü
  • bugün hiç sorun yok sizlerde nasil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün sıkıntı yok

    çözüldü

  • an itibariyle ping 11 download 10,19 mbps, kablosuz bağlantı. 1080p dayanmıyor. no problem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mzlm42

    bugün sıkıntı yok

    çözüldü



    İsteyince düzeltebiliyor demek ki umarım bi daha yaşatmazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bugün de bir problem yok hadi hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbişey düzelttikleri falan yok. Tesadüfe bakın Kotalar sıfırlandıya sorun falan kalmaz tabi. Bölgesel arızalar nasıl oluyorsa ayın 1 inde hemen çözüldü. 1 hafta bi geçsin hele telekom yine alicengiz oyunlarına başlayacak. Her ay böyle bıktım valla vodafone da öylee bakıyor kardeşim müşterin mahdur şikayetler dolu itibarın zedeleniyor sen altyapı onda diye herşeye he dersen bu iş nasıl yürüyecek. Anca arıza kaydı oluşturmaya mı yararsın. Aracıdan başka hiçsin. Koskoca küresel bir firmasın düştüğü hale bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping değerlerine neler oluyor böyle?
  • Özellikle Bu Akşam Saatlerinden Sonra İnternette Aynı İSS Altyapısını Kullananan Kullanıcılar Açısından Tam Bir Facia İnternet Hızı...Hız Testlerinde Sorun Olmamasına Rağmen Hemen Hemen Gezindiğim Tüm Web Sayfalarında Ping Sorunu Yada Yavaş Erişim Sorunu Mevcut..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fışfış -- 3 Kasım 2016; 23:3:28 >
  • Boyle birsey olamaz ya adamlar bildigin bizimle dalga geciyor gunduz falan cok guzel internet aksam ustu birden yavaslatiyolar yaziklar olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar geçen ay tamamiyla her gün türk telekom bunu yaptı ama bu yeni ayın başlangıcında son 2 gündür hız da ve ping de bir sıkıntı yok. adamlar bilerek yapmıştı. sanırım başkalarında halen bu sorun devam ediyor.

    benim böyle

    çözüldü

    internet, video yavaşlamasına falan gelirsek eğer hız testinizde bir sorun yoksa internette ki türk telekomun bizzat uyguladığı ''sansür'' yüzündendir o yavaşlık. VPN kullanın.




  • Bu ayarlanmiş bişiy, küfür edicem üyeliğime yazik... Gece TAM 12'den sonra modemi kapatin 5 dk sonra falan açin Pinglerin düzeldiğini hizlarin yükseldiğini, En azindan olmasi gerektiği gibi olduğunu göreceksiniz.. Hiç şaşmadi bende..

    Sabah saatlerinden Gece 11:59'a kadar hizlar düşük pingler uçak modunda... Allah belalarini versin İnşAllah, Haram zikkim olsun kazandiklari paralar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.