Şimdi Ara

türk telekomun anlık ne kadar kaldığını göstermemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herhangi bir aşım durumu söz konusu olursa anlık ne kadar gb sms dk kaldığı son 2 saat hariçtir diyerek gösteriliyor yani herhangi son 2 saate aşım olursa veya aşmamak için itina göatermeye çalışsak anlık olarak ne kadar kaldığını göremeyeceğiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arama, sms bunları daha kısa sürede gösteriyor online işlemde. İnternet kullanımında ise belli bir saat sonra gösteriliyor. Burada aşıma veya paketi bitirmemeye gayret etmek için telefonun veri kullanımını takip etmekte fayda var. Her operatör için geçerli bu aslında, bildirimlerde hata olduğunda mağduriyet yaşamamak için.
  • Anlık gösterim yapıyor bence. Yani denemişliğim oldu bunu ve kullanımda sonra kontrol ettim dusumu gördüm. Belki tam anlık olmasada 3-5 dk içinde düşüm görülüyor.

• İnternet kullanımı için bi 4-5 saat fark var diyebilirim, dakika ve sms kullanmadığım için bilemiyorum.

Tabi bu aralar TT sistemleri patlak olduğu için bana öyle denk gelmiş olabilir.

En sağlamı cihaza bir limit koymak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 1 Ekim 2019; 23:55:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.