Şimdi Ara

Türk Telekomdan Yeni IP Aralığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom 78.160.0.0 - 78.191.255.255 aralığını satın almış. Kabaca havuzuna 2milyon adres daha eklemiş. Hayırlı olsun, yeni abonelikler devam ediyor anlaşılan.

• 88.*** den sonra bu geldi demek. Böylece 81. 85. 88. ve 78. ile başlayan ipler oldu adslde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

88.*** den sonra bu geldi demek. Böylece 81. 85. 88. ve 78. ile başlayan ipler oldu adslde.

212 ile başlayan ip lerde var bana çok denk geliyor. Hatta en keyifli ve hızlı interneti o iplerden aldığımda yaşıyorum diyebilirim...
    Genellikle gece saatlerinde modemi resetlerseniz %80 ihtimalle 212 ile başlayan ip aldığınızı göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 4 Haziran 2007; 12:09:36 >
  • zaten vardı 78 ler.
  • ripe kayıtlarında mayıs başında alındığı/başvurulduğu görünüyor. çok eski değiller.
  • 212 ile başlayanlara ADSL'e atadıklarını bilmiyordum. Dial up ile alınıyor 212'li IP. Telekom'un merkezlerinde çalışanlar da 212 ile açılıyorlar internete, bunu gördüm. Metro Ethernet'i o aralığa atıyor olabilirler...
  • Bilgi için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Bilgi için teşekkürler

evet çok teşekkürler , yeni ip aralığı almalı süper olmuş , Bu sayede daha çok müşteri , daha çok modem resetleme

ip aralığı almaları da , altyapılarını güçlendirdiklerini gösteriyor , birde yurtdışı çıkışlarını arttırsalar daha iyi olcak
  • tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_bado

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

Bilgi için teşekkürler[ ]

evet çok teşekkürler , yeni ip aralığı almalı süper olmuş , Bu sayede daha çok müşteri , daha çok modem resetleme

ip aralığı almaları da , altyapılarını güçlendirdiklerini gösteriyor , birde yurtdışı çıkışlarını arttırsalar daha iyi olcak

evet, yurt dışı çıkışları şu andaki en büyük sorunlardan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.