Şimdi Ara

Turk Telekomdan Vodafone a geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay taahhütüm bitiyor telekomla ve freezona geçmeyi düşünüyorum. Tt de faturalıydım. Sizce freezoneda da faturalı olarak mı devam etmeliyim faturalı-faturasız karşılaştırdığımızda hangisinin avantajları daha fazla kampanyalar açısından falan. ve saçma güzel tarifelerinden hangisini önerirsiniz gamer-insta arasından ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 14 Ağustos 2019; 1:23:47 >

• Her türlü faturasız avantajlıdır Vodafone'de hiç bir operatörde faturalı tavsiye edilmez sürpriz faturayla karşılaşabilirsin faturasızlar daha ucuzdur Vodafone da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafoneun bi avantajı yok bence turkcelle geç. özel gamer paketleri var. pubg için özel ek 5 gb veriyo mesela. onun dışında her uygulama için ek 5 gb veriyo. lifecell'e bakabilirsin mesela. hem tarifeleri uygun hem de turkcell her yerden çekiyo. vodafone pek çekmiyo hele oyun oynayacaksan falan kanser olursun bak. faturasıza geçicem dersen de hazır kart var. onda da kampanya bol oluyo. katlanan internet diye bişeyi var mesela paketinde ne kadar varsa bi o kadar daha gb alabiliyosun vs.
  • gnç paketlerine de bakabilirsin. 39 tlye 9 gb, 59 tlye 19 gb paketleri var. sürekli de hediye gb kazanıyosun zaten çatlattan falan. geçeceksen turkcelle geç daha iyi
  • Faturasızda vodafone açıkara tokatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mine Güçlü6

gnç paketlerine de bakabilirsin. 39 tlye 9 gb, 59 tlye 19 gb paketleri var. sürekli de hediye gb kazanıyosun zaten çatlattan falan. geçeceksen turkcelle geç daha iyi
    bu dediğiniz paket 6+ 3 Gb lık sosyal media paketli GNÇ paket mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.