Şimdi Ara

Türk Telekomdan Resmi Açıklama Twitterdan Geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce donanımhaberdeki arkadaşımız açıklamayı link üzerinden verdi bende yazılı olarak sizlerle paylaşıyorum buyrun;

''Yaşanan kisa süreli teknik bir aksaklık nedeniyle internet erişiminde bazi bölgelerde kisa süreli sorun yaşanmiş,ekiplerimizin anlık müdahalesi ile yaşanan sorun giderilmiştir. Bilgilerinize sunariz.''

http://twitter.com/#!/ttdestek Türk Telekom Destek Twitter Sayfası.

• çok açıklayıcı olmuş
  • Misilleme gibi birşey söz konusu olabilir mi acaba? Gerçi en büyük tepkiyi dh olarak biz gösteriyoruz, elle tutulur birşey yapıldığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 28 Nisan 2012; 2:46:13 >
  • vay be öyle bir açıklama gelmişki sanki roman okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shankai

Misilleme gibi birşey söz konusu olabilir mi acaba? Gerçi en büyük tepkiyi dh olarak biz gösteriyoruz, elle tutulur birşey yapıldığı yok.

Aynen öyle şu anda TTNET dh sitesinde tepkilerde başı çekiyor, fakat sonuç her zaman olduğu gibi yine sıfır.
  • aninda müdahele etselerdi 3 saat kesinti olmazdi
  • Savunma yapmak için fişi çekmek, çöp kutusunu boşaltmak için format atmaya benziyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

Savunma yapmak için fişi çekmek, çöp kutusunu boşaltmak için format atmaya benziyor

Bu onlardan gelen açıklama ben twitter sayfasından copyledim isteyen buyursun baksın,adamların yaptığı açıklama bu ve hiç bir şekilde de hacker saldırısına uğradıklarını yazmamışlar.
  • ilk defa adam akıllı birşey gördüm umarım ara ara saldırılar gene bu soygunculara ,dün akşamdan beri netsizim netsiz kalmayada razıyım
  • Açıklama inanılmaz açıklayıcı olmuş saygılar ttnet
  • Bendeki akk iptal oldu ( gene 800 ü görüyor) herkeste böylemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egirgin37

Bendeki akk iptal oldu ( gene 800 ü görüyor) herkeste böylemi

Bende geldiğinden beri akn uygulanmıyor(henüz)
    Sabaha kadar 50 gb indirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.