Şimdi Ara

Türk Telekom Xiaomi Redmi Note 8 VoLTE ve VoWifi (Wifi Arama) Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
15.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet haklısın cümlenin sorunda soru kipi yok, sana cevap veren ben ve diğer arkadaşlar adına özür dilerim, forumda başlık açıp cevap gelmemesini bekliyorsun anlaşılan, forum nedir istersen bi google da arat, kendin çalıp kendin oynamak istiyorsan bir kişisel blog açabilirsin, bu site ülkenin en eski tartışma sitesi, bir çok kişide normal bir insan olduğunu düşünüp sana insan gibi cevap vermiş, ama affedersin sen başlıklarında soru kipi olmadığı için cevap istemeyen bir bloggermışsın haberimiz yok, madem cevap beklemiyorsun engelliyorum gereksiz içeriğini görmenin anlamı kalmıyor, artık kendin çalıp kendin oynarsın.

Orijinalden alıntı: maaart

evet haklısın cümlenin sorunda soru kipi yok, sana cevap veren ben ve diğer arkadaşlar adına özür dilerim, forumda başlık açıp cevap gelmemesini bekliyorsun anlaşılan, forum nedir istersen bi google da arat, kendin çalıp kendin oynamak istiyorsan bir kişisel blog açabilirsin, bu site ülkenin en eski tartışma sitesi, bir çok kişide normal bir insan olduğunu düşünüp sana insan gibi cevap vermiş, ama affedersin sen başlıklarında soru kipi olmadığı için cevap istemeyen bir bloggermışsın haberimiz yok, madem cevap beklemiyorsun engelliyorum gereksiz içeriğini görmenin anlamı kalmıyor, artık kendin çalıp kendin oynarsın.
    Forumda sadece soru sorulmaz. Bilgi de paylaşılır.

Konuya verilen cevaplar küçük düşürücü veya tahrik edici olmamalı. Saygı çerçevesinde olmalı.

Cevap verirken amacı yardımcı olmaya çalışmak olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Sen de yardımcı olmaya çalışmış olabilirsin ama üslûbunu beğenmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Daha dün turkcell liydim orda wowifi li ve volteli kullandığım cihazım

Bugun Turk telekom a geçince bir den uyumsuz oldu. Tlfnum uyumsuzmuş ilginç

Bakalım boyle kullanıcaz cok eksikligini gorursek geri doneriz Turkcell e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gebeskeli

Daha dün turkcell liydim orda wowifi li ve volteli kullandığım cihazım

Bugun Turk telekom a geçince bir den uyumsuz oldu. Tlfnum uyumsuzmuş ilginç

Bakalım boyle kullanıcaz cok eksikligini gorursek geri doneriz Turkcell e
    Hakikaten Türk Telekom bu konuda bayağı zayıfmış.

• Benim mi a2 litede android 10 sonrasi vowifi gitmişti ama kodla aktif ettim.
    *#*#869434#*#*
    Aramaya bunu yazinca açıldı kullaniyorum.
    Fakat tt sisteminde açmanız için uyumlu dediği bir cihazi bulup orada aktif edin sms ile.sonra cihazda bu kodla vs deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 19 Nisan 2020; 0:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SYLAS

Benim mi a2 litede android 10 sonrasi vowifi gitmişti ama kodla aktif ettim.
    *#*#869434#*#*
    Aramaya bunu yazinca açıldı kullaniyorum.
    Fakat tt sisteminde açmanız için uyumlu dediği bir cihazi bulup orada aktif edin sms ile.sonra cihazda bu kodla vs deneyin derim.
    Yardımlarınız için teşekkürler.

• Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    Bende Xiaomi Redmi 7A kullanıyorum, cihazda VoFİ ve VoLTE desteği var. Maalesef bende de aynı durum var.

Zihniyet olarak Türk Telekom iPhone ve Samsung gibi çok kullanılan ve piyasada tanınan markalar için bu hizmetlerin desteğini veriyor.

Piyasaya yeni giren Xiaomi, OPPO ve benzeri markalara destek vermeye niyeti yok anladığım kadarıyla.. Türk Telekom Turkcell kadar olamıyor.

Ekonomikdurumu iyi olmadığı için senin "çöp" dediğin telefonu kullanmak zorunda kalan insanlar var bu ülkede..
    adamın telefonuna ilk başta çöp demedim, kendisi ısrarla çok satılan bir telefon olduğu iddia ettiği ama gerçekte böyle olmadığını açıkladık ancak kendisi gerçekte sorun telefondan kaynaklı olmasına rağmen defalarca açıklamama rağmen turk telekom kaynaklı dediği için sonunda kızıp çöp telefon dedim, ayrıca ürünün fiyatı ile ilgili bir konu geçmedi, gereksiz duyar yaratıp konuyu karıştırmanın ne mantığı var? bahsedilen telefon 1800-2000 tl bandında bugun aynı paraya alınabilecek samsung ve iphone modelleri mevcut..

Orijinalden alıntı: serdarski

Adamın telefonuna "çöp" dedin ya.. Hayret ediyorum.

Ekonomikdurumu iyi olmadığı için senin "çöp" dediğin telefonu kullanmak zorunda kalan insanlar var bu ülkede..
    Haklısınız.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    "Bahsedilen telefon 1800-2000 TL bandında aynı paraya alınabilecek samsung ve iphone modelleri mevcut.."

Bu cümle cevap verdiğin kişinin telefonunu hala "çöp" olarak görmeye devam etiğini gösteriyor. Ayrıca ben 15 bin TL verip son model iPhone alabilecek ekonomik gücü olmasına rağmen eski ve düşük model telefon kullanan insanlar gördüm.

Buradaki olay Turkcell ve Vodafone destek verdiği halde Türk Telekom neden Xiaomi markasına destek vermiyor? Ben 3 operatörü de kullanıyorum. Sadece Türk Telekom'un Xiaomi'ye destek ermediğini gördüm.

Bu arada merak ettim;

Senin kullandığın telefonun modeli ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 24 Nisan 2020; 16:36:7 >

Orijinalden alıntı: serdarski

"Bahsedilen telefon 1800-2000 TL bandında aynı paraya alınabilecek samsung ve iphone modelleri mevcut.."

Bu cümle cevap verdiğin kişinin telefonunu hala "çöp" olarak görmeye devam etiğini gösteriyor. Ayrıca ben 15 bin TL verip son model iPhone alabilecek ekonomik gücü olmasına rağmen eski ve düşük model telefon kullanan insanlar gördüm.

Buradaki olay Turkcell ve Vodafone destek verdiği halde Türk Telekom neden Xiaomi markasına destek vermiyor? Ben 3 operatörü de kullanıyorum. Sadece Türk Telekom'un Xiaomi'ye destek ermediğini gördüm.

Bu arada merak ettim;

Senin kullandığın telefonun modeli ne?
    Ben sizin anlattıklarınızı çok iyi anlıyorum ve destekliyorum. Ben de telefona çok para vermek istemiyorum mesela.

Çünkü telefon 3 sene sonra bozulmasa bile değiştirme ihtiyacı doğabiliyor.

Burada sorunun kaynağının Türk Telekom olduğu ortada iken o arkadaş neye dayanarak sorunun telefonda olduğunu söylüyor, anlamadım.

Bence hiç uğraşmayın o arkadaşla. Yine saygısız ifadelerle tartışma çıkarabilirler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.