Şimdi Ara

Türk Telekom'un gece yarısı yaptığı kesintiler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tt'nin internetini kullanıyorum. henelde memnunum ama daha önce hiç yaşamadığım bir durum dikkatimi çekmeye başladı. genelde hafta sonuna denk gelen bakım veya başka amaçla yapılan kısa süreli internet kesintilerinden birine dün gece yarısı yine denk geldim. tahmini yarım saat sürdü ve dsl sinyali bile ortada yoktu. bu durumu bildiğim için pek endişe etmedim.  

yalnız sırf bu sebepten yani tecrübeden dolayı, tt'u bırakıp süperonline'a geçen abone biliyorum. bu duruma düşen ve durumdan hoşnut olmayan var mı acaba?

• tt fiber kullaniyorum(mecburi baska fiber yok) genelde telefona bilgilendirme yapiyorlar bakim calismasi oldugu zaman. O zaman kesinti oluyor evet ama ondan baska kesinti olmadi hic. Bolgenizden kaynakli mi acaba?  

• rtx295 R kullanıcısına yanıt

bölge kaynaklı olduğunu sanmıyorum. avrupa yakasında da oluyor asya yakasında da. bir kaç kez daha olursa, müşteri memnuniyeti kapsamında tt'a eleştiri yapmayı düşünüyorum.

• Sikayet etmekte fayda var benim bildigim her hafta bakim calismasi olmaz. Telefonunuza mesaj geliyor mu peki bakim icin? Gerci burasi tr bolge bolge bile hizmeti fark ediyor firmalarin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece 1den sonra uyuyun arkadaşlar, bakım çalışması yapılması gerekiyor ve en uygun zaman saat gece 3-4 civarı. O saatlerde uyursanız sorun kalmaz  

• miskindvd kullanıcısına yanıt

senin de internetin kesilsin, dsl sinyal ledini modem üzerinde gözetler duruma düşesin, ne zaman gelecek diye hayıflanasın.. bu durum süreklilik arz etsin, bakalım aynı şeyleri yazacak mısın yine. gecenin üçünde kimin ne yaptığı kime ne.  

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Benim de geceleri kesiliyor DSL, saat 4 civarında. O saatlerde uyanık olmadığım için umursamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/isletmecilerin-planli-calisma-duyuru-sayfalari-kapsama-haritalari--147556213

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Gececi olanlar ne yapacak.  

• valla tt çalışıyor görünüyor. superonline'da ise 2021'den sonra hiç planlı çalışma yapılmamış görünüyor. nasıl oluyor bu iş anlamadım. tt çalışıyor kaymağını diğer iss'ler mi yiyor nedir..  

geceleri kesinti yaşayan ve rahatsız olan aboneler metro ethernet ile hizmet almalı en azından uptime garantisi var bir çok metro servisinde.

• Upload hızları yükseltme çalışması var. Belki kesintiler ondan olabilir. Bir kaç defada ben yaşadım.

Superonline sisteme işlemiyor da olabilir hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.