Şimdi Ara

Türk telekom sözleşme bitiyor turkcel 79 tl kampanya bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senelik Türk telekom ayin sonunda bitiyor yenilemicem turkcelin 79 tl ye evde fiber 50 mb hız cep telefonu 4 gb internet 500 dk heryone 2 senelik sözleşme yapıyorsun bence güzel kampanya sadece şunu merak ediyorum Türk telekoma sözleşme yenilemicezdicem ve hat iptal olcak süper online sonuçta fiberi turktelekomdan baglicak bu ttnet bizden Her ay ev telefonu parası kesermi bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Binanda superonline fiber alt yapisi olmasi lazim o kampanyaya gecebilmen icin

Superonline adsl vdsl ise hic bulasma zaten adsl/vdsl de bu kampanyadan faydalanamıyorsun

edit: konuyu bir çok kez açmışsın sanırım

hattını taşıyacaksan turk.net i öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 21 Kasım 2016; 15:2:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Binanda superonline fiber alt yapisi olmasi lazim o kampanyaya gecebilmen icin

Superonline adsl vdsl ise hic bulasma zaten adsl/vdsl de bu kampanyadan faydalanamıyorsun

Binada süper online fiber var kardeşim doğruya süper online kutusundan hat cekicekler unutmuşum turktelekomu kapattimmi bir baglantim kalmicak ev telefonuyla 😀

• dj.caner kullanıcısına yanıt
    ev telefonunu taşıyabilirsin superonline na

turkcell superonline ev numaran değişmeyecek şekilde kendi alt yapısı üzerinden ev telefonu hizmeti veriyor.

ama bu kampanyaya ev telefonu hizmeti dahil ediliyor mu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Binanda superonline fiber alt yapisi olmasi lazim o kampanyaya gecebilmen icin

Hocam 50 mgbitten yararlanması için fiber olması lazım eğer binada fiber yoksa 8 veya 16 mgbit veriyolar şahsen gittim konuştum turkcell tim ile.AKK 75 GB den 50 GB ye düşüyor
  • xxCaptianxx kullanıcısına yanıt
    superonline nı bilmiyorum

ama diğer sağlayıcılar bakır şebeke üzerinden 50 mbps veriyor alt yapın uygunsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.