Şimdi Ara

Türk Telekom Sömürü Çemberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • interneti yeni mi bağlattınız ya da başka bir yere nakil mi yaptırdınız veya birden internetiniz mi gitti.

1.Durum

1 arama=Sizde müşteri hizmetlerini aradınız.

2,3 gün beklediniz Ama ne gelen var ne giden

2 arama=Müşteri hizmetleri size altyapı çalışmaları nedeniyle internet hizmeti verilememektedir dedi.

Gerçek Sebebi:Burda ya siz ya da devlet sömürülüyor

a)Siz sömürülüyorsunuz:Bölgede yoğunluk olduğu için türk telekom ekiplerini gönderememiyor dolayısıyla sömürü sistemini devam ettiremiyor.

sömürü sistemini devam ettiremiyorlar derken şunu demek istiyorum=

a1)müşteri hizmetlerinin sizden ya da başka bir yerden(devlet,belediye....) arıza parası alamıyor

a2)gelen ekiplerin bölgedeki elektrikçi tanıdıklarına para kazandırmak istemesi çoğu türk telekom ekipleri bina içinde sorun olmasada size ''şu sana söydiğimiz elektirikçiyi ara onlar sorunu çözer der'' diyemiyor.

b)Devleti sömürüyor:Devlet altyapı çalışmalarına destek veriyor.

Devleti sömürmeleri ne kadar cesaretli olduklarını gösterir.Biz sadece müşteriyiz.

2.Durum

1 arama=Sizde müşteri hizmetlerini aradınız.

türk telekom ekipleri geldiler gittiler

2 arama=Siz:2 gün beklediniz internetim yine yok dediniz. Müşteri temsilcisi:Arıza kaydınız oluşturulmuştur.

türk telekom ekipleri bina içinde sorun var ''şu elektirikçiyi ara''

3 arama=internetim yok

Daha sonra hızınız çok yüksek olduğu için hat kopuyor diyerek hızınızı düşürüyorlar.

Bölgedeki size yakın yerlerde oturanlarda bu hız düşüşünden etkileniyorlar.Peki neden? çünkü komşun 15 Mbps hızında interneti var senin nasıl olurda 7 Mbps hızın olur sende aynı onun gibi 16 Mbps lik paketi kullanıyorsun.Sonuçta kendilerini haklı göstermek için bölgedeki size yakın yerlerde oturanlarda bu hız düşüşünden etkilendi.

Gerçek Sebebi=
    a)müşteri hizmetlerinin sizden ya da başka bir yerden(devlet,belediye....) arıza parası almak istemesi

b)gelen ekiplerin bölgedeki elektrikçi tanıdıklarına para kazandırmak istemesi çoğu türk telekom ekipleri bina içinde sorun olmasada size ''şu sana söydiğimiz elektirikçiyi ara onlar sorunu çözer der''

Sonuçta hem türk telekom müşteri hizmetleri hemde binaya gelen türk telekom ekipleri bu işten istediğini alır.

Kesin çözüm = sizi sömüren Türk Telekomu bırakın , o zaman hızdan dolayı bağlantı kopuyor deyip mahküm ettikleri düşük hızlar nasıl bir anda yükseliyor görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaj -- 13 Ekim 2018; 21:50:12 >

• çoğu kişi Türktelekom kaliteli olduğunu zannederek başvuruyor.Halbuki müşterilerini ve devleti sömürmekten başka birşey yapmıyorlar.
  • Sen üşenmemiş yazmışsın ama ben sana kısaca şöyle bir özet geçeyim 1600+60 öğlen yemek parası durum bundan ibaret turktelekomda 2 yıldır taşeron olarak çalısıyorum içerde dönem olayları bu insanlar bir görse oturur ağlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebeto10 kullanıcısına yanıt
    Yalnız şartların iyimiş
    Bir çok kişi 800 den fazla maaş alamıyor şülret bence her firma 1600 veriyor sen bide öğlen yemeği alıyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerin çok doğru fakat bu ülkede adam akıllı iss yok ki geçelim.Turkcell,TTNET,Kablonet hepsini denedim hepsi bir birinden beter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Soygunu!
    7 yıl önce açıldı
    Türk Telekom Alt Yapı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.