< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yeniysen 2 hafta içinde çıkabiliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
Başka birşey vardır müşteri hizmetlerine danışın olmadı btk ya yazın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bimcell haftalık 100 dk. |
|
Sil süpürden bahsediyorsunuz sanırım. Turk Telekoma yeni gelenlere ilk 1 hafta çıkmayabilir,bir de sanırım faturasız hatlarda 6 ay yükleme yapmamış olanlara çıkmıyor,kesin bilgi değil duyduğuma göre söylüyorum 6 ay yükleme yapmayana bilgisini. Playstore yada appstore den Uygulamayı silip tekrar yükleyin. Bildirimlere izin verin. Ayarlardan tanıtım iznini açın onay verin yani. EVET yazıp 8070 ve 5008' e gönderin. Yapınca reklam SMS'leri geliyor diyen var ama tamamen tahmini. Turk Telekomdan teklifleri almayı sağlayan onaylardandır. Sonra da yok Turk Telekom'dan iyi teklifler gelmiyor diye üzülüyorlar. Hatlara gelen reklamların en önemli sebebi google hesabından reklam tanıtım iznini vermektir bunu bilen çok az. Bilmeyene isteyene nereden nasıl kapatılacağını anlatabilirim de. Reklam SMS'i konusunda en tacizci fırsatçı ilk 2 operatör 1.Turkcell 2. Vodafonedir. Turkcell müthiş taciz eder,işi gücü müşteriyi aboneyi takip etmek verilerini ticari olarak analiz etmektir. Mesela her fırsatta konum ister abonesinden hediye internet bahanesiyle,hiç alakasız uygulamalarda hediye internet yada çekiliş bahanesiyle kişisel bilgileri,aile gelirini sorar. Sende zaten var resmi adresim,neden aylık geliri ve adresi sorarsın değil mi. Girin Bizce'ye girin Paycell'e,Girin Bip'e hep aynı numara. Ben bu riski alıyorum,tanıtım bana zarar vermez engellme çözümünü bilirim ben alıyorum hediye internetleri. Biri çıkıp "konumunu bilse ne olur" diyebilir. Konum odaklı reklam ve tanıtım şuan çok önemli ve etkili. Özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşayanlar için. Konum analizi çok önemli. Reklam ajanslarına konum odaklı satılıyor artık abonelerin bilgileri. Dedigim gibi reklam sms lerini azaltmak için öncelikle google hesap phone ayarlarından reklam tanıtım kapatılmalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Ocak 2022; 14:8:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sende sağ üstte hediye kutulu Sil Süpür menüsü mü yok,var da Sil Süpür mü yaptırmıyor. Forumda Xiaomi diye hatırlıyorum,Huawei de olabilir bir kişide daha aynı sorun vardı sanırım bi en az 6-7 ay önce okumuştum. 2-3 hafta düzeldi geldi yazmıştı. Geceleri geçerli haftalık 5 GB, yada 2 gün geçerli 5 GB geliyor,işe yarıyor hiç yoktan. İhmal etmemek lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Adı öyle 2 gün kullanılıyor günlükler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
00:00 dan sonra ne verecek çok merak ediyorum Haftalık 1 GB verdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080pHD -- 21 Ocak 2022; 0:7:50 > |
|
|