Şimdi Ara

Türk Telekom Sabit Hat için en ucuz tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda başlıktakine benzer konula açılmış ancak en yenisi 2011. O nedenle tekrar açayım dedim.

Benim sıkıntıma gelirsek evde internet kullanmak için malum ev telefonu da alıyoruz. Ancak en ucuz tarife hangisidir geçebileceğim. Şu an SADEHAT kullanıyorum.

Not: Çiftçi, kamu vb bir durum yoktur.

Teşekkürler

• arda591 A kullanıcısına yanıt
    Hadi gençler
  • Yalın internet almak en mantıklısı.En ucuz ev telefonu hattı yaklaşık 20 tl zaten.
  • valla kafadan 25 kağıt haraç ödüyoruz ttnet tarifeleri de cabası.
    bir arkaaşımın kulağına da çalınmış onun için girdim iss forumuna o ttnet aboneliğini yeni başlatmıştı da belli bir süre sonra arayıp sabit hat ücretini 7tl gibi rakama düşürtebilirsinz denmiş.
    detay yok sizde böyle bir malumat var mı?
    yalın adsl 18tl görünüyor sitesinde telekomun.
  • TT dışı isslerden hizmet almak en mantıklısı
  • Bizde kampanya bitti sabit ücret 29.90 TL omuş konuşmadan bayılacağınuz para
  • En düşük tarife nedir arkadaşlar hiçbir yerde net bilgi yok... Numara taşıma da yapan yok herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Insider

En düşük tarife nedir arkadaşlar hiçbir yerde net bilgi yok... Numara taşıma da yapan yok herhalde?

turk.net geçiş yap sabit hat içinde her yöne 1000 dk 150 gb akn hattının desteklediği kadar da internet alırsın
  • Dsmarta internet tahhütüm olduğu için taahhütü bozamam. Sadece sabit hat için bir çözüm arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-100DED1C1 -- 29 Aralık 2016; 13:41:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda bende sormuştum, konusu var:

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122595104
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, inceleyeceğim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.