Şimdi Ara

Türk Telekom Prime Yardımlaşma Konusu (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.049
Cevap
73
Favori
81.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1...26...50515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu soruyu forumda sordum ama cevap geldimi bulamadım.internet hızım 100 mb olduğundan primeliyim.telefon hattımida telekoma taşıdım.40 GB ustu tarife alacağım.ben bir defa mı prime abonesi oluyorum.yoksa ayrı ayrı 2 abonelik mı oluyor.yani esbressolab migros bunlardan 2 defami yararlanacam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Creative52 C kullanıcısına yanıt

Ayrı ayrı veriyor örnek Migros kodunu mobil abonelik için Uygulamadan alırsınız ayrıca ev interneti için de mesajla alabilirsiniz.

PRIME MIGROS TCKN 6262’ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Mart 2026; 16:10:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1 tane abonelik için örnegin internet uygulamadan alacan. Diğer abonelik için bütün kampanyaları mesaj atıp alacan. DOğru anladım değil mii?

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Kod isteyen arkadaşlar, özel mesaj ile iletişime geçebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 20 Mart 2026; 19:15:48 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: eskimo404

Çok teşekkürler kardeş

Sayfa: önceki 1...26...50515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.