Şuanki durumda bile internet yetiyor çoğu durumda bana, Sadece instgramda bakınırsam bakınıyorum ne var ne yok diye o yüzden çok fazla düşünmüyorum uygun olacak şekilde bu tarifelerden birini seçerim diyorum, 5gb olan baya iyi aslında. |
Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart! (11. sayfa)

-
-
Siz npc'lerle mi karşılaşıyorsunuz bilemiyorum ama ben mağdur olduğum halde, bana yalan söyledikleri halde ve bunu söylediğim halde faturasize geçmek istedigimi söylediğim halde bana "kaydınızı aldık, size ulaşacaklar" dediler. Mağdur oldum diyorum yapacak bişey yok diyolar. Taahut olmuyor ve hattı satarken taahhüt verebilirsiniz dediniz diyorum, taahhütsuz kullanın diyolar. Diğer arkadaşlara mağdur oldukları için güzel paketler ve fiyatı uygun tarifeler vermişsiniz diyorum mümkün değil diyolar.. Size ne kadar güzel, çözüm üreten insanlar geliyor vay anasını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasi gitsin vodafone a ayni paraya veriyor.
Dün gectim, gece Türk Telekom aradı hattınızı taşımak istediğinizin bilgisini aldık, neden Türk telekomu tercih etmediniz dediler, aynı şeyleri tekrar anlattım. Size 7 GB 750 dakika normal fiyatı 450 TL olan paketi, 380'e verelim dediler kepaze gibi. Suratına kapattım. İşin diğer komik tarafı, Türk telekomda mağdur olduğum için, vodofone bana indirim yaptı. 147 TL'lik paketi, 100 TL'ye 3ay 9 ay 140 TL'ye anlaştık 2 ay 40 GB internette hediye etti vodofone.
Bimcell kullanan annem için fiyatlar aşırı uçunca yıldızlı günler kampanyasına başvuru yapmak istedik bimcell turktelekom altyapısında olduğu için bu tarifeye numara taşıma olmuyormuş. Onun yerine geçebileceğimiz tarife olarak ''profesyonel 10gb paketi'' önerdiler 10gb internet 1000 dakika/sms 12 ay 165 tl.Geçtik bakalım umarım pişman olmam ama sizce fiyat makul mu iyi teklif sayılır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 24 Şubat 2024; 13:9:17 > -
en iyisi olmuş hocam. Operatörler ne yazık ki müşterilere ilişki ve yaklaşımda aynı davranmıyor. Çalışanların bilgilendirilmesi ve hizmet kalitesinin aynı olması lazım aslında. Bir sorun olunca kaçıp cezalandırmak lazım.
-
Bence iyi. Hepi topu 20tl fazla verdi diye nasıl çok oluyor ki?
-
195 olması lazım yıldızlı günler için yanlış olmuş bence bi arasan mı
-
Katılıyorum buna. 3 Yıldır Prime sınırsız sosyal medyalı tarife kullanıyorum. Daha önceden de vodafone koç ailem tarifesi kullanmıştım yine sınırsız sosyal medyalı. Vodafoneda iken TV ile bile paylaşıyordum 300-400 gb sosyal medya kullanımım oluyordu kotadan düşmüyordu. Turk Telekom bazen düşüyor. Neye göre düştüğünü anlamıyorum. En iyi çeken operatör olmasa katlanmam asla.
-
Arkadaşlar iyi akşamlar ben Türk telekom’u aradım gerçekten sınırsız mı diye Netflix BluTV falan onlar sınırsız fakat YouTube reklamları ve canlı yayınlar kotadan düşüyor muş bana öyle söylediler sizin de bilginiz olsun net bilgiyi müşteri hizmetlerini arayıp alabilirsiniz
Sonraki mesajlarda turk telekomdan gelen mesajı attım. 195 e indirildi diye mesaj geldi
vodafoneda 147tl idi ama kampanya pztye kadar geçerli
-
Vodafone ile Türk Telekom arasında internet hizmeti açısından çok fark var. Hakkını verelim,yiğidi vur hakkını yeme: Türk Telekom'un mobil internet stabiletesi,düzenlı hızı Vodafone'yi 2 kere çarpar. Vodafone her açıdan perişan bir GSM operatör. Bu forumda Vodafone savunup Türk Telekon kötülemiş çok üyenin zamanla Vodafone'yi eleştirip Türk Telekom'u öğen düşüncelere sahip olduğunu çok gördük. Türk Telekom internet hızına alışan Vodafone'yi ancak bedavaysa kullanır.
Vodafone hiç bir büyükşehirde Türk Telekom'dan iyi olamaz,yanına bile yaklaşamaz.
Vodafone sadece köy gibi yerlerde 3G olarak Türk Telekomdan iyi tarafı var. 3G'nin ses görüşmelerinde daha berrak olduguna dair görüşler de var.
Devir internet devri,3G iyi diye Vodafone Türk Telekomdan iyidir denilemez.
Abarttın. Sürekli her zanan kotadan harcamıyor limitsiz tarifelerdeki sosyal medya tüketimleri.
Arada harcadığı oluyor. Enfes Prime Limitsiz tarifemde sosyal medya kotadan yese 40 GB 2 haftada biterdi.
Geçen yıla göre düzelme var. Geçen yıl sosyal medya daha çok kotadan harcıyordu. Özellikle Enfes Prime kullananlarda daha çok sıkıntı vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X