Şimdi Ara

Türk Telekom port yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam geçen hafta yaşadığım port olayını anlatayım belki yardımcı olurum. 2 sene önce ttnetten 24 mbps lik tivibulu telefonlu paket yapmıştım. Taahhüt imzasını attıktan sonra yapan bayan boş port olmadığı için 24 mpbs bağlayamıyoruz diyip 16 bağlamışlardı. Port boşalırsa biz sizi 24 mbps ye çıkartacağız demişti. Taahhütüm geçen ay bitti. Turknete baktım 16 mbps veriyordu. Bizim peder belgesel bağımlısı olduğu için tivibu kalsın diye diretti. Bende türk telekomun ilçe merkezine gidip 2 senedir vdsl bekliyorum bana ya vdsl bağlayın ya da türknete geçiyorum dedim. Sonra beni oradaki tarife yapanların üstüne yönlendirdiler. Aynı sözleri söyleyince kadın geçersen geç düzgün bir bağlantı alamazsın ki diye konuştu. Onlardan alamazsam sizden de alamam sizin altyapıyı kullanıyorlar vs. dedim. Sonra kadın teknikten birilerini aradı x mahallesinde port lazım dedi. Biraz konuştuktan sonra tamam vdsl portu var git bağlat dedi. Bende sevinçle çıktım önceki görüştüğüm yetkiliyle tekrar konuşup bağlatmak için içerdeki kişiyi bekledim. Adam çıktı ben girdim. Port açılmış dedim. Bu sefer arkadaş boş port gözükmüyor dedi. 2-3 telefon konuşmasından sonra açılan portu bayinin kaptığı söyledi sonra telefon numaramı aldı.Cuma günü olduğu için önümüzdeki hafta mesai başlayınca arayacağım merak etme sen dedi. Haftasonu Turknete baktım alabileceğim hızda 35 mbps vdsl gözüküyordu. Hemen turknete abone oldum. Haftaiçi türk telekomdan eleman aradı vdsl bağladım gel taahhüt imzala diye.

    Port direkt adamların elinde istedikleri zaman buluyorlar. Sadece işine gelmiyor bunların. Adamlara Turknet diyince elleri ayakları titriyor. Turknet falan dersen belki abone kaybetmeyeyim diye açabilirler.




  • arkadaşlar bu port başvurusunu nasil yapicaz ? sadece söyleyecez mi ? yoksa dilekçe vs vermemiz mi gerekiyor ?

    işin tuhaf yanı kocaman cadde üzerinde hatta mahallede bizim ev dahil 5-6 tane bina için port görünmüyor. geri kalan tüm mahallede port var

    Türknetten başvuru yapamiyorum. bilerek mi yapiyorlar bunu artık iyice komple teorisine döndü iş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.