Şimdi Ara

turk telekom ping sorunu ms 740 oyun dışında için daha yuksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet akn sonrası 5 MBps geçmiyordu sonra internet kesildi geldi akn kalkmıştı fakat ping 700 olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD386127B -- 18 Aralık 2018; 22:12:50 >

• normal de ping 48 ile 92 arasında olurdu.

turk telekom ping sorunu ms 740 oyun dışında için daha yuksek turk telekom ping sorunu ms 740 oyun dışında için daha yuksek

• Pinge yapılabilecek birşey yok malesef.
  • ping istemiyorsan turkcel superbox öneririm fakat pahalı 159 TL ama ne altyapı ne ping ne port hiç bişile ugrasmıorsun kafa rahat oluyor.
  • hocam internet kesildi geldi akn kalktı sonra böyle oldu.
    Modem de rest atarım böyle olursa 1 ocakta nasıl olacak hat değerleri normal
  • Her bölgeye satılmıyor ben alacaktım LTE altyapısı Uygun değildir dediler iptal oldu
    huwai Y6 2018 90 MBps kullanıyorum
  • şu ıp tracert yapabilecek var mı ? 169.57.193.239
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ustam bu hangi uygulama acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    hocam Tencent Gaming Buddy PUBG Mobil oyun
  • Tesekkur ederim saolasin cevabınız için... Geçen bu oyunu indirmiştim telefona ama kasıyor telefonu biraz... Pc mobil versiyonunu oynatabiliyor muyuz acaba sanki bir yerde yapılabiliyor diye okumuştum... Bu arada telefonum samsung note 5.. Biraz zorlanıyor kaldırdım bende... Şimdi tekrar indireyim bakayım hem ping değerini de atarım böyle

telefonda oyunuyorum bilgisayarda oyunuyorum sıkıntı yok.
    huwai Y6 2018 de 2 GB Ram var. ricam ederim
  • turk telekom ping sorunu ms 740 oyun dışında için daha yuksek
  • Benimkiler böyle ustam Turk Telekom fiber internet... Bu arada telefona indirdim sıkıntısız oynanıyor çok şarj yiyor bu oyun bende ping için indirdim.. Şuanda kaldırdım yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 18 Aralık 2018; 23:2:49 >

biraz düşümeye başladı sorun Turk Telekom kaynaklı
  • Satılıyor eğer 10 mps alıcaksanız ve 10 yeterli derseniz size kontrol için sordukları onay vermek için gerekli olan adresi 4.5G nin full çektiği bir yer söyleyin yakınızda olan şehir içi gibi sonra onayı aldıktan itibaren size kurulum için gelicek ekibe normal adresinizi verin ve alıp kullanın banada vermediler çekmiyor 4 g yok diye adres ilçeyi gösterdim tekrar arayıp onayı aldım kurulum için randevu alan ekibede köydeki adresi verdim ve bağlattım 1 aydır sorunsuz ping ve 0 kopma ile kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.