Bildirim
Turk Telekom Online islem merkezinde hata veriyor giriste
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende de aynı durum var nakil oldu giriş yapamıyorum _____________________________ -
Evet ya adam bana dedi iste musteri temsilcisi nakil yapilijca musteri hizmetleri degisiyormus ve ben sorgulama yaptim birden fazla abonelik varmis annemin hattinda anlamadim gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nakil işlemleri sırasında online işlem merkezine giremezsiniz. Mobilde hata verir, normal site üzerinden girdiğiniz zaman ise paket bilgilerim kısmında bir şey yazmaz vs.
2-3 hafta öncesine kadar bende öyleydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVE
Nakil işlemleri sırasında online işlem merkezine giremezsiniz. Mobilde hata verir, normal site üzerinden girdiğiniz zaman ise paket bilgilerim kısmında bir şey yazmaz vs.
Hem masaustunden hemde mobilden girmiyor nasıl giricem simdi kendi kendine duzelirmi ?
Beyler internet kullanınca düzeliyormuş TT müsteri hizmetlerini aradım. Ozaman düzeliyormus su elektrikci gelsede baglansa net :D
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan3466
quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVE
Hem masaustunden hemde mobilden girmiyor nasıl giricem simdi kendi kendine duzelirmi ?
İnternetin aktif olunca düzelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Gelmedi hayla elektrikciler aynı türk telekom gibiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler