Şimdi Ara

Türk Telekom Mobil Wifi Ping Yapar mı Oyun İçin Yeterli Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turk Telekom Mobil wifi ( 4.5 G olan) 20 GB Almak istiyorum. İstanbul Harbiyede bir yurtta kalıyorum ping olur mu online oyunlarda?

Bu internetin dışında bir de yurdun bedava interneti var ama orada çok ping oluyor. Ben de güncellemeleri vb yurt internetinden yapıp oyunları 4.5 g vınn dan oynarım dedim ve almaya karar verdim ama ;

1-20 Gb internet yeterli olur mu aylık; günde 7 8 saat oynarım büyük ihtimalle. Bf4, cs go , h1z1, ark, lol oyunlarını oynayacağım

2-Ping olur mu. Stabil bir bağlantı olur mu. Yurt internetimde ping 80 lerde geziyor ama 10 sn de bir 300 500 900 diye uçuyor 2-3 saniye boyunca haliyle oyundan kopmama sebep oluyor. Vınn da böyle bir sorun yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkürler. 4.5 G vınn kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrabei -- 8 Ocak 2017; 16:36:40 >

• telefon internetiyle oyun oynanmıyor hocam denedim ben verimli olmuyor.

günde 7-8 saat 20 gb internet yetmesi imkansız hocam. taahhüt altına girmeni tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

telefon internetiyle oyun oynanmıyor hocam denedim ben verimli olmuyor.

günde 7-8 saat 20 gb internet yetmesi imkansız hocam. taahhüt altına girmeni tavsiye etmem

Yurtta kaldığımdan fazla bir alternatifim yok :( Telefon interneti değil de vınn wifi gibi bir şey. Fark eder mi bilmiyorum da :/
  • valla istiyorsan al hocam bir şey diyemem de. bi modem performansı alamazsın.

dediğin oyunlar fps oyunları. dolayısıyla en ufak bir ping titreşimi,lag çok etkiler. insanı sinir hastası yapar :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

valla istiyorsan al hocam bir şey diyemem de. bi modem performansı alamazsın.

dediğin oyunlar fps oyunları. dolayısıyla en ufak bir ping titreşimi,lag çok etkiler. insanı sinir hastası yapar :-)

Of :( Başka bir alternatifim de yok şu anlık ... Belki ülkede internette bi anda devrim yaşanır da düzelir ping :D Yoksa 5 yıl onlinesiz çok zor
  • 20 gb niye yetmesin sapıttınız mı adam sadece oyun oynayacak. İndirmelerini youtubeunu yurt internetinden yapacak. Ayrıca ping konusunda maalesef denemeden öğrenemezsin.

İlla mobil seçenek bakıyorsan Turkcell'in hizmetlerine bak. Pingi diğer operatörlere göre daha düşük oluyor. 60 ping aldığımı biliyorum LoL'de
  • Taahhüt yoksa al dene.
    Turkcell 4.5g de daha iyi olabilir bulunduğun konuma göre.

Yurtta 4.5g sinyal seviyesi nasıl, asıl önemli olan o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell çok pahalı ne yazık ki. Kendi hattım turkcell 4.5 g denedim lol de 70-72 ping oluyor genelde. Tahattütsüz alayım o zaman sonraki ay değiştiririm olmadı.
  • Güncell Deneyen yok mu hiç turk telekom 4.5 g vınn
  • Hocam 3G ile 110 ile 90 ping var 4G yok denemedim
  • Malum firmanın her şeyi PING yapar hocam...

Fiberoptik reklamı yapıp farelerin kemirdiği bakıroptiği satan, saha dolapları yan yatıp çamura batıp kapakları 7/24 açık duran, soğuk havada arıza onarmaya çıkıyoruz deyip, çay ocağında keyif çatan teknik bilgisiz! ekiplere sahip, müşteri hizmetlerinin hiçbir halttan haberinin olmadığı ve sürekli aynı şeyleri geveleyen bir firmanın altyapısı PING'den kurtulmaz...

Bölgende altyapı varsa ve mümkünse malum firmayı kullanma, kullandırma, kullananın tavsiyesine de aldanma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 12 Ocak 2017; 21:25:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.