Şimdi Ara

Türk Telekom Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müşteri hizmetleri tarafından aranıldım.
    Normalde 24 Mb 35 Gb Adil kullanım kotalı paketi 50 Tl + 7 Tl modem ücreti ile toplamda 57 Tl'ye kullanıyordum.
    Şu teklifle geldiler 24 Mb 75 Gb adil kullanım kotasına geçip kdv vergiler her şey dahil 43 Tl + 7 Tl modem ücreti yani toplam 50 Tl.
    Ayrıca Türk Telekom hattında bulunduğum için tuttuğum takımı sordular tutmuyorum deyince en fazla olan Trabzon 1967 wifi noktalarında dakika verdiler.
    Her hangi bir taahütte bir değişiklik olmayacağı söylendi ve 50 tl'den fazla ücret gelmeyeceği söylendi.
    Siz bu duruma ne diyorsunuz böyle güzel kampanyaları Türk Telekomdan beklemiyordum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 6 Nisan 2017; 23:17:52 >

• hem 7 tl daha ucuz hem 35gb daha fazla kota bunu gerçekten turktelekom mu teklif etti?
  • lionel1 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bende inanamadım 10 kere taahüt ettirdim ve dediğinizden fazla fatura gelirse geri dönüşüm kötü olur dedim ses kayıtları var fazla gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz dedi :D
  • Zamr kullanıcısına yanıt
    Sen ses kayıtlarına güvenme işine. Eğer bir sorun olunca yada ses kayıtlarını isteyince bozulmuş bulunamıyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGalaxy -- 6 Nisan 2017; 16:37:28 >
  • DenizGalaxy kullanıcısına yanıt
    3 ay önce 5 Tl ye 75 Gb Akk yapalım dediler 10 Tl fazla geldi aradım şikayet kaydı oluşturuldu ses kayıtları dinlendi ve ücret faturadan düştü öyle bir durumla karşılaşırsam bende peşlerini bırakmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamr

3 ay önce 5 Tl ye 75 Gb Akk yapalım dediler 10 Tl fazla geldi aradım şikayet kaydı oluşturuldu ses kayıtları dinlendi ve ücret faturadan düştü öyle bir durumla karşılaşırsam bende peşlerini bırakmam.

Ses kayitlarina bencede güvenme. Fazladan faturaya yüklenirlerse ses kayitlari falan isterlerse çok uğraştirirlar seni. Sonunda uğraştiğinla kalirsin hakkini belki almiş olursun ama zaten elinde olan hakkini almiş olursun. Hak,hukuk adalet olmayinca bu adamlar piyasada kimi yolarsa artik.
  • Modem 7 tl çok değil mi

12 taksit mi 24 taksit mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom mobil
    3 ay önce açıldı
    Türk telekom iptal olan hat
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Aynen çok 24 taksit ilk başta gidip kendim alsam belki daha iyi olurdu ama bilemedik pahalıdan sattılar! Tam 1 yıl oldu bu 7 tl lik indirim yapıldı yani bir yıl boyunca 7 tl az gelecek dersek 84 tl ye gelmiş olacak modem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 7 Nisan 2017; 1:51:11 >
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Haklısınız tabi ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.