Şimdi Ara

Türk Telekom Kablo Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar esenyurtta oturuyorum bikaç gündür internet yok uzun zamandır internet hattımla ilgili sorun yaşamıyordum vdsl kullandığım için 50 mbps sorunsuz kullanabiliyorum zaten kutuya kadar mesafe en fazla 300m olduğu için arıza çıkmıyor kolay kolay.(fttc vdsl)
    müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bıraktım ama 2 gündür herhangi bir bilgi vermediler bende arıza tespiti için telefon kablosunu gittiği yere kadar takip edicem diye çıktım birde ne göreyim 30 metre ileride birisi o kalın telefon kablosunu BIÇAKLA KESMİŞ!!! herneyse ettiğim küfürler bir yana arayıp bildirdim kablo arızası diye.. yahu bir insan evladı(!) telefon kablosunu neden keser? nasıl eğitimsiz, terbiyesiz, ahlak sahibi olmayan insanlarla yaşıyoruz bu ülkede!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz.gokcen -- 21 Ocak 2017; 16:16:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca sorgulanması gereken kesenden ziyade bu kablonun neden ulu orta ulaşıabilir bir yerde olduğu... Bence ekipleri sıkıştır, o kablo nereden geçiyor ise ulaşamaz bir noktadan çeksinler...
  • suç sadece telekomun degil ki isin icinde belediye var neden bu kablolar yerin altindan gitmiyor, isin icinde yine belediye ve cevre ve sehircilik bakanligi var sehirler neden bu kadar plansiz yapiliyor cunku ayni sokakta daha önceden insaat yuzunden yine kablo kopartildi kasten...
    yeni binanalarin yaninda eski binalar da var ve gercekten cok cirkin bir goruntu kirliligi olusturuyor.. kablolar binalarin ustunden gectigi icin yeni binalarda olmasi gerektigi gibi bina cikintilarinin altindan gidiyor ve en az 3 metre yuksekte ama eski ve cikintisi olmayan düz giriş kata sahip binalarda haliyle gayet erisilebilir bir mesafeden gidiyor ve hicbir korumaya sahip degil bu kablolar..
    Türk Telekom Kablo Arızası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz.gokcen -- 20 Ocak 2017; 21:53:10 >

• turk telekom ekipleri gelene kadar kendim deneme yanilma yoluyla portumu bulup baglasam olur mu arkadaslar?

fttc dir sizin

bence bekleyin telekom ekibi gelsin halletsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz.gokcen -- 21 Ocak 2017; 16:20:6 >
  • ARKADAŞLAR 1 HAFTA ARAYLA KABLO 2. KEZ KİMLİGİ BELIRSIZ KISI VEYA KISILERCE KASTEN KOPARTILMIS ANCAK BU KEZ BUNUNLA DA KALINMAMIS YAKLASIK 5 METRE KABLO CALINMISTIR TAHMINIM ICINDEKI BAKIR TELLERI SATMAK ICIN! ISTE GORUYORSUNUZ 1 HAFTA ARAYLA 2. KEZ BU SORUNU YASIYORUM POLISI ARADIM ADAMLAR BIZ NAPALIM DIYORLAR TELEKOM'A DILEKCE VERDIM BU KABLOLAR YERIN ALTINA ALINSIN DIYE BELEDIYEYE DE MAIL ATTIM SES CIKMADI VE 4 GUNDUR INTERNETSIZIM AYDA 90 LIRA ODUYORUM HARAM ZIKKIM OLSUN!!! BUNU YAPANLARIN DA ALLAH BELASINI VERSIN BIKTIM 3-5 LIRA ICIN BUNU YAPMAK SEREFSIZLIKTIR YAHU YIL 2017 AKLIM ALMIYOR ARKADASLAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz.gokcen -- 30 Ocak 2017; 4:23:12 >

Orijinalden alıntı: deniz.gokcen

ARKADAŞLAR 1 HAFTA ARAYLA KABLO 2. KEZ KİMLİGİ BELIRSIZ KISI VEYA KISILERCE KASTEN KOPARTILMIS ANCAK BU KEZ BUNUNLA DA KALINMAMIS YAKLASIK 5 METRE KABLO CALINMISTIR TAHMINIM ICINDEKI BAKIR TELLERI SATMAK ICIN! ISTE GORUYORSUNUZ 1 HAFTA ARAYLA 2. KEZ BU SORUNU YASIYORUM POLISI ARADIM ADAMLAR BIZ NAPALIM DIYORLAR TELEKOM'A DILEKCE VERDIM BU KABLOLAR YERIN ALTINA ALINSIN DIYE BELEDIYEYE DE MAIL ATTIM SES CIKMADI VE 4 GUNDUR INTERNETSIZIM AYDA 90 LIRA ODUYORUM HARAM ZIKKIM OLSUN!!! BUNU YAPANLARIN DA ALLAH BELASINI VERSIN BIKTIM 3-5 LIRA ICIN BUNU YAPMAK SEREFSIZLIKTIR YAHU YIL 2017 AKLIM ALMIYOR ARKADASLAR..

Hocam siz ne diyorsunuz ben ne çektim bu şerefsiz kansız hırsızlardan 150 metreden kablo aldım kendim çektirdim kabloyu bir sürü para verdim yalvar yakar yaptırdım. Telekomdan adam geldi utanmadan bana zaten bu kablolar işe yaramıyor bırakın çalsınlar dedi. Çıldırmamak elde değil. Tek çare o hırsızı yakalatmak bir kere dadandıysa bırakmaz tam 5 kere çalındı kablolar bizim ve hala çalıyorlar dur diyen yok.

• hocam ne diyorsun ya pm e gelsene konusalim senle biraz.

• ARKADASLAR YARIN 5. GUN OLACAK VE KOPUK KABLO TURK TELEKOM EKIPLERINCE HALA ONARILMADI! TURK TELEKOM MUDURLUGUNE 2 KEZ DILEKCEYLE SIKAYETTE BULUNDUM, BTK'YA SIKAYETTE BULUNDUM, TURK TELEKOM GENEL MUDURLUGUNE SIKAYETTE BULUNDUM DAHA NE YAPAYIM CUMHURBASKANINI MI ARAYAYIM? MODEMI UZATMAYLA CIKARDIM DISARI KABLONUN KOPTUGU YERDEN ITIBAREN YAN KESKI ILE SOYDUM DISINI VE ICINDE EN AZ 50 TANE TEL VARDI VE 500 OLASILIGI GOZE ALARAK TEKER TEKER 1,5 SAAT BOYUNCA UGRASTIM AMA MAALESEF KENDI HATTIMI BULAMADIM MODEM HER IP ALDIGINDA AGDA OTURUM ACIN IBARESI CIKIYORDU TELEFONDA... DISI YAPIS YAPIS OLDUGU ICIN HERYERIME BULASTI BUZ GIBI HAVADA TELLER ELLERIMI KESTI AMA UMURSAMADIM SINIRIMDEN. AYDA 90 LIRA ODEDIGIM INTERNETI KULLANAMIYORUM!

BILGISI OLAN ARKADASLAR YAZARSA SEVINIRIM O KALIN ANA HAT KABLOSUNDAKI AYNI RENKTE TELLERI TELEKOMCULAR NASIL BIRLESTIRIYORLAR CUNKU TELLERIN UZERINDE HICBIR NUMARALANDIRMA YOK 10 TANE BEYAZ TEL VARSA 10 TANE DE KIRMIZI TEL VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 31 Ocak 2017; 19:58:17 >
  • 4G kullaniyorum ama 4G bedava degil ki 4 GB net aldim 1GB kaldi ne bisey indirdim ne video izledim internette bile gezerken opera veri tasarrufu modu acik geziyorum. Madem oyle yapilana kadar Turk Telekom benim hattima data laketi yuklesin 4 gun net faturasini odemesem interneti keserler ama?

kabloyu yapan adam bir öğretmen arkadaşlar evet yanlış okumadınız bir öğretmen! adama telefon kablosu bağlatıyoruz... dedim hocam çekil kenara ben bağlıyım utandım koskoca adama kablo bağlatıyor bu lanet olası ülkenin lanet sistemi...

allah bu ülkeye gün yüzü göstermesin bu ülkenin üzerine güneş doğmasın ve gün geçtikçe daha beter olsun başka bir şey demiyorum.
    herşeyin bombok olduğu bir ülkede devleti suçlarsınız başkasını değil! gerçek demokrasi ve adalet olan ülkelerde bu böyledir...
    Türkiye hiçbir zaman onlardan biri olamayacak arapların götünü yalamaya devam edin iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz.gokcen -- 2 Şubat 2017; 18:1:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.