Şimdi Ara

Türk telekom İstanbul saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben yazılımcıyım. Manisada yaşıyordum. Yeni bir işe başlamak için İstanbul'a taşındım. Taşınmadan önce eve bakmaya geldiğimde kiracı oturuyordu ve türk telekomun internetini kullanıyordu. Bende o sırada evdeyken hız testi yapmak istediğimde milenicom ve türknetin sitesinden ayrı ayrı sorgulama yaptığımda altyapı yok cevabını almıştım. Ama evde o sırada internet kullanılıyordu. Neyse sorun etmedim bu durumu ben taşınınca sıkıntı olmaz diye düşündüm çünkü.


    2 gün sonra önceki kiracı çıktı ve ben yerleştim. İnternet başvurusu yapmak istediğimde altyapı olmadığını ama ben durumu anlatınca port olmadığını ve önbaşvuru yapabileceklerini ve 4 aya kadar bu durumun sürebileceğini söylediler. Bende önbaşvuru yaptım.


    Aradan 1 hafta geçti bu süre zarfında birkaç kere daha aradım Türk telekom u ama onlarda önbaşvurunuz alındıysa bizim başka yapacak bir şeyimiz yok genel merkez ilgileniyor cevabını verdiler.


    10 gün geçti. İşimde uzaktan çalışmam gerek ama hala internetim yok. Bende beşiktaştaki genel merkeze gittim. Dilekçe vereceğimi söyledim. Şikayet birimine geçtim. Durumumu anlattım. Bana port olmadığı için bu durumu yaşadığımı ve önbaşvuru yaptığım için altyapı birimine mail atacağını söyledi. Dilekçe yazmak için geldiğimi söylediğimde dilekçeye gerek yok dedi. Aynı günün akşamı altyapı çalışmalarımız devam ediyor.. Vs vs yazan bir sms geldi.


    14 gün geçti, altyapı çalışmalarımız devam ediyor vs vs mesajı tekrar geldi. Ben de boş durmadım bütün binamdaki daireleri sorgulattım ve hepsinde altyapı yok görünüyor. Ama birkaçı internet kullanmaya devam etmekte apartmanda. Bu sefer benim yanımdaki ve karşımdaki binanın sorgulamasını yaptım ama onlarda altyapı var ve internet bağlanabilir durumda görünüyor. Madem bu port ile alakalı e o zaman neden karşımdaki bina ile yanımdaki bina da altyapı var görünüp sadece benim oturduğum binada altyapı yok görünüyor? E hadi bu benim binama özgü bir durum olsun o zaman da eski kiracı nasıl 2 güne interneti bağlatmış?


    26 şubat 2021 tarihinde önbaşvuru yapmıştım hala bekliyorum. Çok saçma bir durum içerisindeyim. Ve aşırı derecede mağdurum. Kâğıthane ilçesinde yaşıyorum böyle saçma bir durum daha önce görmedim. Diğer tüm servis sağlayıcıları aradığımda onlarda altyapı olmadığını söylediler.


    Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Uzun bir yazı oldu okuduysanız teşekkür ederim.








  • Hocam eski kiracı İnterneti baglattiginda muhtemelen port sorunu yoktu. Port sorunu olan yerlerde genelde sizi sıraya alırlar. Eski kiracı aboneliği iptal edince otomatik olarak sırada bekleyene o port tahsis edilir.
    Bu portlarin olduğu saha dolabı da bir çok binaya hizmet verir. Yani sizin bulunduğunuz saha daki binalardan sıra bekleyen biri eski kiracının portunu aldı. Siz de mecbur bekleyeceksiniz birinin iptal etmesini veya yeni port tahsisi yapmaları lazım. Bu da yatırım demek. Yapacak bir şey yok yani. İstiyorsanız acikkapi ya yazın. Gerçekten üzücü bir şey koca ülkede bu sebepten hizmet alamamak. Sanki bedava hayrına veriyorlar bu hizmeti.
  • Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Portla ilgili bir sorun yaşıyorsam neden karşı ve yan binamda altyapı var görünüyor onu anlamadım sadece.


    Açık kapıya da yazmıştım önceden ama ekteki gibi bir cevap aldım başka işlem yapmadım. Acaba cimere de mi yazsam?

    Türk telekom İstanbul saçmalığı
  • Maalesef taşınmak ya da beklemekten başka çareniz yok. Türk telekom il müdürlüğüne gidip planlama ile detaylıca anlatarak konuyu görüşün. Cimer, btk vb. Yerlerden sonuç alma ihtimaliniz çok düşük malesef.


    İyi günler dilerim.

  • yıllarca bu rezilliği bekleyen var, o yüzden tcell superbox ile parayı götürüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 15 Mart 2021; 19:21:32 >
  • Hocam Twitter üzerinden ttnet ceosunu etiketledim ttnet ve cimer i etiketleyerek durumumu anlatan mağdur olduğum bir twit attım. 1 dk sonra bana ttnet destek yazdı ve irtibat numaramı istedi. Bende dm üzerinden attım ve beni 1 saat sonra Türk telekomdan aradılar. Bu durumla alakalı arayan kişi kendisinin bizzat ilgileneceğini ve adresimi doğrulamamı istedi. Doğruladım. Dündü bu olanlar. Bugün tekrar aradı ilgilenen kişi ve 1 hafta sonra altyapı çalışmasının tamamlanacağını ve internet bağlatabileceğimi söyledi.1 hafta sonra telrar yazıcam durumu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.