< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (692. sayfa)
-
-
hayirli olsun , güzel fiyat ...
(her ay verilen +2 gb kampanyasi da var miydi ...) uygulamadan kabul edilende ayni paketin +2 ligi cikiyordu ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 23 Haziran 2024; 19:47:5 > -
Taahhütsüz hangi paketteydiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturalıya geçin
Bekleme süresi yok
-
malesef taahhutsuzun boyle büyük bir riski var ..200 le baslar 400-500 lere gider
bu arada farkli üyelerin farkli tecrubeleri olmus ve cok uygun kampanyalar yakalamislar ..faydali olmasi icn tekrar paylasiyorum
1-bir üye turkcell e gectim sonra assagidakilere gecicem demis 12 gb 180 tl veya 30 gb 315 tl mesela https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158841535
2-gene hat tasima yada faturasiz sonrasi bayilerden güzel teklifler alanlar var 20 gb 200 , 30 gb 300 tl gibi https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158819631
3- bir diger üye netgsm e gecmis sonra hemen geri donmus .. 25 gb 200 tl , 35 gb 300 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 24 Haziran 2024; 13:3:14 >
-
Yanlış bilgi veren zat bakmayın siz kimse 1 günlük kullansanızda kullanım haklarını bitirmediğin sürece tam ücret ödetmeZ
Zamanında yanlış bildikleri ile millete akıl vermeye çalışırken şimdi konularda akıl dileniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mobil internet için yeni hat almak istiyorum esim olarak kullanacağım faturalı alıp faturasıza geçebiliyor muyum bir ay sonra kapatacağım hattı ne dersiniz
-
Merhabalar, turkcellden numara tasimayla gelicem faturasiz yada faturali aylik 15-20 gb arasi 750 dk civari 200 tl altinda makul bir paket tavsiye edebilecek varmi?
Merhaba
Emniyet tarifelerinde farklı ilde olsak arkadaşımız bize referans olabilir mi?
-
TürkTelekom bir doğru dürüst teklif vermedi ve ayni paketi yeni gelene 430 mevcut bana 790 tl diyor,
Başka operatöre geçip geri gelsem kaç gün kalmam gerekli
Ve bilginiz varsa sadece git gel yapmak için hangi operatöre Hangi tarifeye geçilebilir çok fatura çıkmayacak
Aslında benim istediğim paket belli
Selfy sınırsız sosyal ben mevcut müşteri olduğum için 790 tl fiyatı diyorlar
Numara taşımada 430 tl
30 gb + sınırsız sosyal 1 yıl
Bende başka operatöre gidip yeniden Türktelekoma geçmeye karar verdim ama
Eskiden 3 ay geçemezsin geri gelemezsin şartı vardı
Öyle bir yaptırım varmi git gel için kaç gün kalmam gerek
Ve sadece git gel için uygun bir tarife operatör ne sizce
Bu paketler de avantajlı gibi
bireysel.turktelekom.com.trMobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/bolgesel-tarifelerGeçerli İller
Karaman, Sinop, Afyonkarahisar, Samsun, Tekirdağ, Aksaray, Çankırı, Bartın, Ordu, Yozgat, Amasya, Kütahya, Bolu, Kırşehir, Bilecik, Kırıkkale, Tokat, Trabzon, Rize, Kocaeli, Muş, Mersin, Muğla, Çorum, Adana
Başka operatöre geçtiğinde beklemene gerek yok tekrar geri dönebilirsiniz
Faturalıya Cayma bedeli çıkarabilirler
Faturasıza geçip günlük haftalık paketler ile idare edip
Türktelekom Faturalıya kayıt ücreti ödeyerek geçiş yapabilirsiniz
Katıt ücreti 31 Tl idi en son
Nereden çıkarıyoruz uyduruyoruz
hiçbir zaman 3 ay şartı olmadı
Bunlar paket değil Tarife
istanbul , ankara , bursa'nin olmamasi dikkat cekici tabi ..20 lik cok kotu durmuyor bu arada..
-
8 gb 165₺ fiyat teklifi verdiler, size verdiklerin tarife ismini verebilir misiniz?
turk telekom'dan bahsediyorsaniz 10-12-15 gb icin uygulamadan +2 gb da hediye olacak sekilde teklifler gelmis olabilir....teklif verdiler derken telefonla degil de daha cok uygulamadan geliyor zaten asil uygun olanlar ..
1-vodafone 'un uygun tarifeleri ise yalın **,red 15 veya üyelerin sikayet mesajları üzerinden red 25 e uygun tarifeler gelmekte imiş
** 10 gb 190 15 gb 222 tl idi en son baktigimda ..
2- turk telekom'dak +2 gb lik uygulamadan gelen teklif de 8 gb 160 , 12 gb 181 tl , 15 gb 196 tl , 20 gb 222 tl ,25 gb 250 tl civari idi bundan 10-15 gun evvelinde ..uygun olup olmadigini siz degerlendirirsiniz ...
buradakilere benziyor demekki benzer teklifleri yapiyorlar
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158958803
3- emniyet referansli tarifeler ise emniyet 10 110 tl , emniyer 20 150 tl, emniyet 30 180 tl seklinde ...
4- cocuklar icin uygun(uyan yasta evlat ..vb varsa ) olan tarifeleri de incelemek isteyebilirsiniz
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158970581
5- faturasiz da birsüre bekleyip yada hat tasima sonrasi hemen geri donup uygulamadan tarife beklerim yada bayiler aracaligiyla yeni tarifelere gecerim dersenzi 20 gb 200 , 30 gb 300 tl ...vb tarifeler var (turk telekom )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Haziran 2024; 23:40:7 >
-
Kamu tarifesi kullanıyorum 12 aylık taahhüt bitti. Yeni aboneye özel 200 tl görünen paketi beni faydalandırmıyorlar. Vodafone numarayı taşıyıp 2 gün kalıp yeniden türk telekoma dönüşte faydalanır mıyım 30 tl katılım ücretini verip
Yeni Aboneye 200 TL paket nedir ?
TürkTelekom da neyden faydalanmak istiyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X