Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.811
Cevap
345
Favori
918.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar numara taşıma ile telekom gelip hemen blöf yapıp uygun fiyata alan varmı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt
    Ben de neden gözükmüyor anlamadım şimdi
    Vodafone 20gb 194₺ cazibeli şuan mecburen oraya gececez gibi

• bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Avatarınız efsane hocam,tekrardan 1.Sezon`dan başlayasım geldi. Her neyse,Vodafone`dan eğer memnun değilseniz tarife konusunda,
    sikayetvar.com.tr
    Just a moment...
    https://www.sikayetvar.com/
    `ye şikayet metninde bulunun,Vodafone tarafından tarafınıza teklif sunulabilir. Yararınıza olacaktır.

Teşekkürler hocam CIO babamz hürriyet evimiz :⁠-⁠)

Şuan mevcut ta pttcel kullaniyorum ama zamlardan el yakıyor geçiş yapacak yer arıyorum ama hallaa bulammadim , vodofone dışında makul yer göremedim ( taraftar tarifeli Telekom hariç o da alıma kapanmış

• Ttkom taahhüt 8 gün süre var bölge de internet upload hızı sorunu var download da sorun yok bu nedenle başka operatöre geçmeyi düşünüyorum e sim ile geçiş için önce normal sime mi geçmek gerekiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Enfes prime 20 veya enfes prime 30'un güncel fiyatı nedir acaba, yukarıda bazen sitedeki bilgilerin güncel olmadığı yazılmış. Ayrıca kamu tarifelerinde 20 gb lık paketi 130 tlye almak mı mantıklı yoksa enfes prime tarifelerine geçmek mi? Not: Şuan turkcell kullanıyorum numara taşıyacağım.

• ilkay951 İ kullanıcısına yanıt

Enfes Tarifelere numara taşıyarak geçebiliyor musunuz ki?

• İnternet sitesinde "Yeni Başvuruya Özel" ibaresi var ya da konuşulan yöntem ile geçilebilir diye düşünmüştüm. @OkumadanAlma biliyorsa belki cevaplayabilir.

• dvl35 kullanıcısına yanıt

benzer durumlardayım.

98 tl ödüyorduk emekli ziraat kampanyasında (türk telekom). 5 gb internet 750 dk her yöne.

250 tl olacak dediler. şok olduk.

şimdi uygun paket/operatör arıyorum. ama pek uygun bişi kalmamış.

• Faturalı hat kullanıyorsanız yeni emniyet tarifeleri için sms göndererek geçiş yapmayı dener misiniz ?

5GB 90

10GB 110

15GB 135

20gb 150TL

30gb 180TL

40gb 200TL

YENİ EMNİYET 5GB YAZIP 5555 E

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

evet faturalı hat idi.

yazdıklarınızı denedim. güzel paketlermiş. ancak hatalı kod gönderdiniz diye sistemlerden cevap geldi.

internetten okuyup 5555 e ziraat ile ilgili sms gönderdim ama ziraat bankası emekli müşteri değilsiniz diye cevap geldi sistemlerden.

ki annem ziraat bankası emekli müşterisidir.

çok teşekkürler. detaylı yazıp emek vermişsiniz.

hattı vodafona'a taşıdık (mecburen). tt müşteri hizmetlerinden ve bayisinden destek alamadık. çok yüksek fiyatlar söylediler ve ilgilenmediler.

herkes için hayırlısı olsun.

tekrar teşekkürler hocam.

• TT müşteri hizmetlerini aradım. Faturasız hattımı faturalıya geçirmek için. Adamların ruhundan yaşama sevincini almışlar gibi öfleyerek konuşuyorlar gibi. Ben de sesimi düşürerek konuştum üfleyerek filan can sıkıcı bir deneyimdi. Adamlar 4-5 farklı birime aktardılar ve en sonunda abuk subuk tarifeler önerdiler. 16 gb'lı internet 150 tl imiş.

Hiç uğraşamam bu leş operatörle. Temmuz ayına kadar faturasız paketim devam ediyor, sonrası Allah kerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157918605

Şu mesajım size yardımcı olması lazım📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 

• ilkay951 İ kullanıcısına yanıt

Geçme ihtimali az,riskli diyerek önermiştim ama bir arkadaş dönüş yapmıştı,numaramı taşıdıkran sonra aradım yanlış tarifeye geçirmişler mağdur edildim ya faturasıza geçiş yapın hattımı yada Enfes Prime verilmiş arkadaşıma onu bana da verin demiş,bakmışlar uygun demişler geçirmişler. Açıkcası hat taşındıktan sonra 30 gün dolmadan olmaz sanıyordum ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 1 arkadaş daha geçmiş,özelden mesaj yazmış geçtiğini. Sanırım 15 TL TKÜ hariç 189 TL 30 GB Enfes Prime.

👇

@smhzhl 👈

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 31 Ocak 2024; 19:49:49 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    O sırada zahmetsiz 30 GB`ı 180 TL`ye veren Yeni Emniyet 30 GB`nin attığı çaresizlik dolu bakış..

No problemo. 9 TL fazladan bi'şey olmaz.

Çok alem adamsın

Korkmaz hoca sağolsun haber verdi, uğraştırmadan geçilecek tarifeler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 31 Ocak 2024; 19:20:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yeni Emniyet tarifelerine geçmekle uğraşırken millet sinirden telefonları kıracak yalnız.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Bende turkcell taşıyacam o zaman taşıyabilirim

Emniyet personelleri gecebiliyor diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.