Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
14.922
Cevap
354
Favori
949.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene tt prime 20 gb tarifesine geçmiştim 45 tl'ydi ama çekim kötü olduğu için 10 gün durup çıkmıştım o zaman 3 ay 30 gb muud tv go şifrelerini alıp tanımlamıştım şimdi tekrardan prime tarifesine geçsem faydalanabiliyor muyum bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: slyvioborin

Hocam taahhüdüm 1 gün sonra bitecek şu an garantili 8 gb kullanıyorum. yeni taahhüt döneminde 29 tl yerin 39 tl istediler. Yine 750 dk 750 sms 8 gb internet 29 tl olan ya da dakika ve smsi az olan bir paket önerir misin
    Bu konunun son 5 sayfasını okursanız cevabı çok açık şekilde var. Son 5 sayfada,senin durumunda en az 10 kişiye açıkladım ne yapılması gerektiğini.

Selfy 10 GB GooglePlay tarifesindeyim 11 Temmuzda taahütüm dolacak.

Faturalı 10 GB pakete geçmek istediğimde bu hatayı alıyorum.

Abonenin mevcut tarifesinden bu tarifeye gecerken silinmesi gereken servisleri mevcut.Tarife degisikligi yapamaz.

Nasıl geçiş yapabilirim.

Teşekkürler
  • Geçen yıl ki meşhur 20gb proime tarifesine geçmiştim. Yarın taahhütüm doluyordu. Prime müşteri hizmetlerini aradım ne var bana uygun diye. Prime ekstra 15gb tarifesi varmış 2000dk her yöne, türk telekom ve sabit hatlarla sınırsız konuşma, sınırsız sms ve 15gb için 46.50tl ye taahhütümü verdim bilginiz olsun.

Orijinalden alıntı: Grok

Direk geçemezsin bu tarifeye. Direk olarak faturaliya geçeceksen katkat prime 10GB + 5GB =49 TL en uygun tercih.
    Yada selfy tc ayarlayip Selfy Yaz Firsati Paketi 8GB 27 TL paketini alıp kullanip 30 gun dolunca 10GB 29TL yada 15GB 35TL özel faturali tarifelerine teklif bekliyeceksiniz.
    Selfy TC varsa 2.dedigim çok uygun bir seçim olur.
    selam,
    Selfy Yaz Firsati Paketi 8GB 27 TL paketini geçtin bugun, kullanalım bakalım 1 ay sonra Faturalı 10gb olanı tekrar deneriz.

tşkkrler,

• Dün Web Online İşlemlerden Faturalıda 10GB tarifesine geçtim. Taahhüt mesajı göndermemiştim. Dün fiyat 49 a 29 iken bugün 45 e 35 olmuş.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Fırsat 10GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/firsat-10gb-tarifesi.aspx

Şimdi SOZ yazıp 5555 e göndersem 29 dan mı taahhüt olur yoksa 35 TL ye mi ?

EDIT : YANLIŞ ALARM

Üstte ki linkte Fırsat 10 GB Tarifesi var. Aşağı kopyalayacağım link Faturalıda 10 GB Tarifesi

bireysel.turktelekom.com.tr
    Faturalıda 10 GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturalida-10-gb-tarifesi.aspx?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 25 Haziran 2019; 20:26:19 >

• Eskiden turkcell iyi, turktelekom kötü çekiyordu köyde. İlginç bir şekilde şuan tam tersi olmuş. Turkcellden turktelekoma geçeceğim. Yaz fırsatı 8 gb paketi uygun gibi. Hat açılınca mi tc yazıyoruz yoksa geçerken bayyide mi. Tc birinci dereceden akraba olması gerekiyormu bu arada ?

Orijinalden alıntı: Grok

Taahhut servisi.
    Taahhutun bittiginde yada bazen 2 hafta kala kensi kendine iptal oluyor servis. Servisi iotal ettirnek için mhizmetleri ile görüşün.
    Kuzenımıde gecirelim bu 10gb lık tarifeye dedik ama aşağıdaki hatayı veriyor... vermiş olduğu taahutun bitmesine 2 ay var ondan olabilir mi ? ama yukarda bir arkadaş taahutunu varken yapmış görünüyor. sizce nedir sorun ?
    Müşteri Hızmetını aradı acık bir servis yok demişler

• [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/895952/872b70e7-7224-44c8-b08d-2434d831
    84db.jpeg[/simage]

Dün mesaj çekip taahhüt verdim. Fakat online işlemlerden girdiğimde güncel tutar 62.91 görünüyor? Neden böyle acaba?

• Merhaba bugün tahhutumum son günü faturalı 10gb geçmeye çalışıyorum ama abonelik var diyo kabul etmiyor :(

Nikkor 14-24mm f/2.8 G ED AF-S + Nikkor 24-70mm f/2.8G ED AF-S + Nikkor 70-200mm f/2.8G ED VRI AF-S + Nikkor 50mm f/1.8D AF
  • alexxson kullanıcısına yanıt
    Bugün saat 23:59'dan sonra tekrar deneyin,olmazsa sabah 09:00'dan sonra deneyin. Durumu bana buradan bildiriniz lütfen.

Faturalida 10gb geçmek için yazılan yöntemi denedim "İşleminiz gerçekleştirilemiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." dedi.

Çok ilginç faturalida 6 gb tarifesine geçiriyor 29 TL

Birde yaz tarifesi 8gb tarifesine geçiriyor oda 29 tl

Nikkor 14-24mm f/2.8 G ED AF-S + Nikkor 24-70mm f/2.8G ED AF-S + Nikkor 70-200mm f/2.8G ED VRI AF-S + Nikkor 50mm f/1.8D AF
  • Merhaba tekrar,
    Bugun 00.00 itibariyle prime 10gb eksper asm. 12+12 taahhutumun ilk 12 si doldu bir bakayim dedim seceneklere; eksper 12-20 ve katkat 15 ten baska hic secenek sunmuyor. Sistemi degistirdiler sanirim tekrar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim taahhüt biteli 3 gün oldu aynı şekilde silinmesi gereken servisler hatası veriyordu. Prime exper 10 gb 52 tl kullanıyordum. İndirim verdikleri en uygun paket prime exper 15 gb 70tl olan paketti. Vodafone taşımak için başvurdum bende

• Efsane 8gb tarifesine geç dedim geçti ama kalan kullanım felan hala efsane 12 gb tarifesini gösteriyor SÖZ yazdım yolladım 2 defa taahhüt veremezsiniz gibi birşey zırvaladı kafam buz gibi oldu

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.