Şimdi Ara

📲 TÜRK TELEKOM MOBİL FATURALI-FATURASIZ TARİFELER PAKETLER KAMPANYALAR (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.697
Cevap
284
Favori
799.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1500 veya 2000 olsa iyi olur hocam... gerçi operator içi sınırsız diyorsun dimi..oleyse olur

    ögretmen için bi tarife var mı bildiğiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 18 Mart 2019; 14:35:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevemem1985

    1500 veya 2000 olsa iyi olur hocam... gerçi operator içi sınırsız diyorsun dimi..oleyse olur

    ögretmen için bi tarife var mı bildiğiniz ?
    Heryöne 1500 dakika ve üstü için,Prime Tarifeler,Aile Tarifesi yada Taraftar hattı Vip tarifelere bakmalısınız,ama fiyatları artar. Tarifelerin çoğu 750 dk ve 1000 dk içeriyor.
    Öğretmenler için uygun olarak şuna bakabilirsiniz:

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/kamu-calisanlarina-ozel-tarifeler-yeni.aspx

    Önceki mesajımda bu tarifeden bahsetmiştim zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet kimlik fotokopisi istiyorlar, edevlet olayı şimdilik yok, ileride belki..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kere aradılar. prime 10gb : 52tl, 12gb: 56tl, 15gb: 65tl tekliflerde bulundular. Vodafone'a geçeceğim, daha fazla uzatmanın anlamı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lion222

    Bu mesaj silindi.
    E devletten ikameti hallediyorlar eğer faturalı hat alacaksan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar tahutumun son ayına gırdım vodafondan turktelekoma gececegım son bır hafta kala tasısam hattımı sorun olurmu bırde 10 Gb tarıfesınde faturasız daha avantajlı ne dersınız faturalının faturasıza gore dezavantajları nelerdır gecersen ılk kez faturasız kullanacagım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayar28

    Arkadaslar tahutumun son ayına gırdım vodafondan turktelekoma gececegım son bır hafta kala tasısam hattımı sorun olurmu bırde 10 Gb tarıfesınde faturasız daha avantajlı ne dersınız faturalının faturasıza gore dezavantajları nelerdır gecersen ılk kez faturasız kullanacagım..
    Hangi paketi kullanmayı düşünüyorsunuz? Şuan Turk Telekom'da önce faturasız kullanıp,30 gün dolunca faturasızdan faturalıya geçiş kampanyaları daha avantajlı. Yani önce faturasıza taşıyın,30 günü doldurup kampanyalı faturalı tarifelere geçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsk ederım bende sızın gıbı dusundum aynısını uygulayacagım..
  • Arkadaşlar selamlar.
    Şu an itibari ile TT ile olan taahütüm sona erdi.
    Bende TT müşteri hizmetlerini aradım ve hattımı iptal ettirip başka bir operatöre geçiş yapacağımı söyledim.
    iptal talebini işleme aldıklarını ve 4 gün içerisinde geçiş işlemlerini yapabileceğimi söylediler.
    Sorum şu : Acaba bu 4 gün içerisinde TT tarafından aranıp uygun bir teklifte bulunurlar mı?(TT websitesinde bulunmayan ancak daha uygun olan bir teklif ? )
    Aylık ortalama 10-15 gb kadar internet kullanımım olmakta, sizce nasıl bir teklifte bulunurlarsa kabul etmeliyim sizce ?
    İyi akşamlar.
  • Malesef teklif bu yil yapmıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

    4441500 musteri hizmetlerini arayıp geçişi yaptırınız. Şuan yapabilirsiniz,acele etmenizi öneriyorum. Taahhütsüz fiyata 19 marttan itibaren zam geldi,taahhütlüye de zam gelebilir.
    Geçiş yaptırmanız yeterli değil,taahhüt de veriniz,zira taahhütsüz fiyatı 19 mart itibariyle 55 TL oldu.

    Ayrıca hem 3G hem 4.5G internetinizi ayrıca aktif hale getirtip,internet ayarlarını alıp kurduktan sonra telefonu kapatıp 1 dakika sonra açınız.

    Alıntıları Göster
    Hocam 18 Mart akşamı müşteri hizmetlerini arayıp tarifeyi aldım, teşekkür ederim. Yalnız taahhütü SMS ile verdiğim için 2 TL gitmiş sanırım, sağlık olsun. 35 TL'ye 12 aylık taahhüt verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ender E kullanıcısına yanıt
    Numarayı hatırlamıyorum ama ana TT numarasından farklıydı. Siz faturasıza geçmek istediğinizi söyleyin ve talebinizi sisteme işletin, onlardan gelecek teklif makulse kabul edersiniz. Muhtemelen en az 2 teklif yaparlar ama makul geldiği için ben ilkini kabul ettim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim adıma olup yeğenimin kullandığı kontrolü hat var türk telekom faturalıya geçişte 8-10gb lik internet istiyor.. Uygun. Kampanya varmıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lion222

    Bu mesaj silindi.
    TT Maalesef Bu yıl çok ilgisiz, ben yanılmıyorsam 15-20 yıldır TT lıyım, Her yıl sözleşme bitmeden arar inidirimini yapar ve beni ikna ederdi, ama bu yıl ne arama, ne sorma , ne ikna hiç bir şey yok, Ben aradım , bir iki mail attım, ne yaparsanız yapın havasında oldular, Bu sabahta Turkcelle geçtim, LifeCell 5GB Paket li olanı alacağım.
    iki oğlumda geçen hafta Turkcell geçtiler.... yani bizleri küstürdüler, bu tavırlarından dolayı hemen hemen aynı para oluyor deseler bile geçerdim zaten turkcelle
  • 1000dk 1000 sms 8gb 25₺ teklif ettiler kabul ettim.Benim için fiyat iyi.Yine yanlış bilgilendirme olmuş deyip faturayı arttırırsa thh’ye gideriz artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir daha asla tt kullanmayacağım kurumsal hattım için o kadar uğraştırdılar şikayetvar a bile yazdım umurlarında bile değil. Bireysele taşı diyorum yok imza sirküsü yok vergi levhası iptal et hattı diyorum yine aynı şeyleri istiyor birde 3 ay taşıma olmuyormuş.En son aradım faturasıza geçir diye anında geçirmişler sanırım birde arayacaklar sizi diye irtibat numarası almışlardı.telefon arama yapmıyor böyle numara yoktur diyor aradım faturasıza geçiş yapılmış ama aktivasyon yapılmamış daha diyor. Şimdiki yüksek fatura, noter parası,faturasıza geçme parası 1 yıllık fatura toplamından daha çok ödeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurumsal hat işlemleri diğer operatörlerde de sıkıntılı.Özellikle taşıma ve paket işlemlerinde her türlü yokuşu yapıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Hat hala kapalı bu numara kullanılmamaktadır diyor tam beyanname zamanı insanlar ulaşamıyor hattı iptal etmişsiniz falan diyorlar. Bugün Btk ya şikayet yazdım bakalım. Bu numarayı kullanmam artık kendi halinde yükleme yapmayıp kapanıp gitsin. Turkcell den yeni hat alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Firsat 10gb 1000dk 1000sms kullanıyordu 30 liraya. Tahhüt bitince fiyatı 40tl olacaktı sanırım. İndirim vermiyorlardı. Bugün ara numara taşıyacağım de falan dedim. Aradı. Size özel UYGUN10GB tarifesi 1000sms 1000dk var dediler 12 ay taahhütlü 36lira kabul etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aradılar. 8gb 1000sms 1000 dakika 36tl önerdiler.

    Vodofone a geçiş olacak gibi duruyor. 31tl 4gb 1000sms 1000 dakika. En azından volte, vowifi kullanırız. ilk 3 ay da 2gb hediyesi varmış. 6gb a geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.