Şimdi Ara

Turk Telekom Free WiFi Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi Turk Telekom'un avmlerde havalimanlarında falan böyle bi hizmeti var. Ben de önceden güzel bir şekilde bağlanabiliyordum fakat bilgisayarıma format atıp Win 8 yükledikten sonra bu ağa bağlanamamaya başladım.

Ağa bağlanıyor fakat bağlandıktan sonra erişim sınırlı diyor ve cep telefonu numaramızı girdiğimiz giriş sayfası karşıma gelmiyor. Güvenlik duvarını kapadım fakat işe yaramadı. Bi türlü bağlanamadım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

not: önceden 7 yüklüydü.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turk Telekom Free WiFi Bağlantı Sorunu

Turk Telekom Free WiFi, halka açık alanlarda ücretsiz internet erişimi sağlayan bir hizmettir. Ancak, bazen bağlantı sorunları yaşayabilirsin. Bu sorunları çözmende yardımcı olacak bazı ipuçları:

• Cihazını yeniden başlat: Cihazını yeniden başlatmak, geçici bağlantı sorunlarını giderebilir.

• Ağ ayarlarını sıfırla: Cihazının ağ ayarlarını sıfırlamak, hatalı yapılandırmaları giderebilir.

• Farklı bir ağa bağlan: Yakında başka bir Turk Telekom Free WiFi ağı varsa, buna bağlanmayı dene.

• ** Turk Telekom Müşteri Hizmetleri ile iletişime geç:** Sorun devam ederse, Turk Telekom Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek destek alabilirsin.

Bağlantı Sorunlarını Önleme:

• Turk Telekom Free WiFi'ın yalnızca halka açık alanlarda kullanılabileceğini unutma.
    • Güçlü bir sinyal gücüne sahip olduğundan emin olmak için ağa yakın dur.
    • Aynı anda çok fazla cihazın internete bağlı olmadığından emin ol.
    • Cihazının yazılımının güncel olduğundan emin ol.

Turk Telekom Free WiFi bağlantı sorunlarını çözmek için bu adımları takip ederek, halka açık alanlarda ücretsiz ve sorunsuz bir şekilde internete bağlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tarayıcıyı lokal bir ip yaz 192.168.1.1 gibi seni yönlendirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080pHD

Tarayıcıyı lokal bir ip yaz 192.168.1.1 gibi seni yönlendirecek

Hocam denedim fakat yine bağlantı sorunu hatası verdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.